Суп-пюре з цибулі-порею
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з цибулі-порею прийнято вважати вишуканим ресторанним блюдом, але ж він настільки простий у приготуванні, що впорається з ним навіть починаюча господиня. Давайте перевіримо це разом з вами!
У нашій країні супи-пюре і крем-супи стають все більш і більш популярними не тільки завдяки своїй консистенції, але і набору інгредієнтів, що входять до їх складу. Раніше в звичайний суп ми клали картопля, макарони або крупу і зажарку з цибулі і моркви. І правда, такі супи вже злегка приїлися. Супи-пюре же мають більш різноманітний склад. Зізнаюся, я б ніколи і не подумала приготувати звичайний суп, в який би входили картопля, цибуля-пористий, морква і селера. Моє перше запитання було б: "це взагалі їстівне? & Quot. А ось в супі-пюре, в який входять всі ці інгредієнти, все настільки добре поєднується і з'єднується, що просто неможливо прибрати будь-якої інгредієнт.
- Лук-пориста - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Стебла селери - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Хліб білий - 2 скибочки
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 30 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком