Рецепт Суп-пюре з цибулі-порею фото

Суп-пюре з цибулі-порею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Картопля , Лук-пориста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп-пюре з цибулі-порею прийнято вважати вишуканим ресторанним блюдом, але ж він настільки простий у приготуванні, що впорається з ним навіть починаюча господиня. Давайте перевіримо це разом з вами!

Опис приготування:

У нашій країні супи-пюре і крем-супи стають все більш і більш популярними не тільки завдяки своїй консистенції, але і набору інгредієнтів, що входять до їх складу. Раніше в звичайний суп ми клали картопля, макарони або крупу і зажарку з цибулі і моркви. І правда, такі супи вже злегка приїлися. Супи-пюре же мають більш різноманітний склад. Зізнаюся, я б ніколи і не подумала приготувати звичайний суп, в який би входили картопля, цибуля-пористий, морква і селера. Моє перше запитання було б: "Це взагалі їстівне? & Quot; . А ось в супі-пюре, в який входять всі ці інгредієнти, все настільки добре поєднується і з'єднується, що просто неможливо прибрати будь-якої інгредієнт.

  • Лук-пориста - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Стебла селери - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Хліб білий - 2 скибочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 30 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, цибуля, морква очистіть і промийте разом з селерою і цибулею-пореєм.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 2
У каструльку налийте 1, 5 л води, поставте на вогонь. Відведіть туди половину моркви, нарізаної кружечками, половину цибулі, шматки стебел селери, лавровий листок, перець горошком і сіль. Все це доведіть до кипіння і поваріть на повільному вогні 20 хвилин.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 3
Потім всі овочі вийміть, а бульйон процідити і поверніть в каструлю. Подивіться, яким красивим у нас вийшов овочевий бульйон.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 4
Картопля поріжте дрібними кубиками і відправте в бульйон. Також дрібним кубиком поріжте моркву, надішліть її до картоплі. Різати можна довільною формою і величиною, я ріжу дрібно просто тому, щоб суп швидше зварився, потім ми все одно будемо його пюрировать.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 5
Цибуля ріпчаста і цибуля-порей наріжте дрібним кубиком і відправте в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте на середньому вогні протягом 7-10 хвилин.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 6
Надішліть обсмажену цибулю в суп, спробуйте на сіль. Якщо потрібно, Dosso.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 7
Варіть суп до м'якості всіх інгредієнтів. Потім за допомогою погружного блендера пюріруйте суп до однорідного стану. Після цього знову поставте каструлю на вогонь, додайте вершки і проваріть ще протягом 5 хвилин.
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 8
Суп готовий!
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 9
Білий хліб поріжте на невеликі кубики і викладіть на пергамент. Видавіть пару зубчиків часнику, натріть на дрібній тертці сир. Все це змішайте з хлібом, зверху збризніть рослинним маслом. Підсушіть хліб в мікрохвильовці на функції"Гриль" протягом 5 хвилин (або ж це можна зробити в духовці).
суп-пюре з цибулі-порею - фото крок 10
Подавайте суп-пюре з цибулі-порею з сухариками. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти