Рецепт Шашлик по-англійськи фото

Шашлик по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приготувати шашлик по-англійськи значить посмажити великі шматки м'яса цілком. Барбекю, стейки - все це і є шашлик по-англійськи. Я дуже вітаю цей метод приготування м'яса. Ось простий рецепт.

Опис приготування:

Приготувати шашлик по-англійськи зовсім не складно, головне не залишайте м'ясо без нагляду. Добре якщо в компанії є людина, який відмінно смажить шашлик. З готового м'яса виділяється прозорий сік, спіймайте цей момент, а то дуже легко можна пересушити м'ясо. Шашлик по-англійськи подається з овочами і соусами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свиняча шийка - 800 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори - 300 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
шашлик по-англійськи - фото крок 1
М'ясо нарізати товщиною 1, 5 см поперек волокон.
шашлик по-англійськи - фото крок 2
Помідори та перці почистити і подрібнити в блендері.
шашлик по-англійськи - фото крок 3
М'ясо залити томатом, посолити і залишити на годину маринуватися.
шашлик по-англійськи - фото крок 4
У мангалі приготувати вугілля і розкласти на решітці м'ясо.
шашлик по-англійськи - фото крок 5
М'ясо смажте до готовності, періодично перевертаючи.
шашлик по-англійськи - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти