Шашлик по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Приготувати шашлик по-англійськи значить посмажити великі шматки м'яса цілком. Барбекю, стейки - все це і є шашлик по-англійськи. Я дуже вітаю цей метод приготування м'яса. Ось простий рецепт.
Опис приготування:
Приготувати шашлик по-англійськи зовсім не складно, головне не залишайте м'ясо без нагляду. Добре якщо в компанії є людина, який відмінно смажить шашлик. З готового м'яса виділяється прозорий сік, спіймайте цей момент, а то дуже легко можна пересушити м'ясо. Шашлик по-англійськи подається з овочами і соусами. Успіхів і приємного апетиту!
- Свиняча шийка - 800 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 300 грам
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
М'ясо нарізати товщиною 1, 5 см поперек волокон.
Помідори та перці почистити і подрібнити в блендері.
М'ясо залити томатом, посолити і залишити на годину маринуватися.
У мангалі приготувати вугілля і розкласти на решітці м'ясо.
М'ясо смажте до готовності, періодично перевертаючи.
Смачного!