Шарлотка з виноградом
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка - один з найулюбленіших пирогів нашого дитинства. Своїм смаком і ароматом вона завжди приносить тільки теплі спогади. На базі цього простого тесту я печу пироги не тільки з яблуками.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати шарлотку з виноградом. Виноград краще брати не великий і без кісточок. Киш-миш - ідеальний варіант.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 3 штуки
- Виноград - 150-200 грам
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з цукром. За моїми спостереженнями, збивати довго не потрібно. Чим довше ви будете збивати, тим гірше підніметься шарлотка.
Додайте просіяне борошно і знову збийте до однорідності.
Додайте в тісто чисті сухі виноградники.
Викладіть тісто у форму для випічки. Силіконову форму я не змащую. Всі інші краще змастити олією і на дно трохи присипати манки. Випікайте шарлотку 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Sharlotka готовий! Подивіться на цей результат! Чарівна, хрустка скоринка, яка завжди тріскається від підйому тесту. Повірте, після довгого збивання яєць такого не буде.
Смачного!