Рецепт Шарлотка з виноградом фото

Шарлотка з виноградом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня , Англійська кухня
Тісто , Ягоди , Виноград
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Шарлотка - один з найулюбленіших пирогів нашого дитинства. Своїм смаком і ароматом вона завжди приносить тільки теплі спогади. На базі цього простого тесту я печу пироги не тільки з яблуками.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як приготувати шарлотку з виноградом. Виноград краще брати не великий і без кісточок. Киш-миш - ідеальний варіант.

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Виноград - 150-200 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
шарлотка з виноградом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
шарлотка з виноградом - фото крок 2
Яйця збийте з цукром. За моїми спостереженнями, збивати довго не потрібно. Чим довше ви будете збивати, тим гірше підніметься шарлотка.
шарлотка з виноградом - фото крок 3
Додайте просіяне борошно і знову збийте до однорідності.
шарлотка з виноградом - фото крок 4
Додайте в тісто чисті сухі виноградники.
шарлотка з виноградом - фото крок 5
Викладіть тісто у форму для випічки. Силіконову форму я не змащую. Всі інші краще змастити олією і на дно трохи присипати манки. Випікайте шарлотку 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
шарлотка з виноградом - фото крок 6
Sharlotka готовий! Подивіться на цей результат! Чарівна, хрустка скоринка, яка завжди тріскається від підйому тесту. Повірте, після довгого збивання яєць такого не буде.
шарлотка з виноградом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти