Сендвіч з круасанами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепти перекусу на швидку руку завжди повинні бути в запасі. Пропоную спробувати дуже смачний сендвіч з шинкою і рікоттою. Круасани можна спекти або використовувати готові, вибирайте самі.
Завдяки м'якого сиру Рікотта, сендвіч виходить смачним і не сухим. Він не розсипається в руках, так як сир утримує всі інгредієнти разом. Начинку можна коригувати на свій смак, додавши гострий перець, огірок або зелень.
- Тісто листкове дріжджове - 70 грам
- Шинка - 60 грам
- Rikotta - 3-4 Ст. Ложок
- Перець болгарський - 1 частина
- Листя салату - 4 штуки
Підготуємо інгредієнти.
Якщо круасани готові, пропустіть цей етап.
Дріжджове тісто розгортаємо і розрізаємо на трикутники.
Дріжджове тісто розгортаємо і розрізаємо на трикутники.
Звертаємо круасани від широкої частини до тонкої. Запікаємо при температурі 180-190 градусів близько 15-20 хвилин.
Готові круасани розрізаємо вздовж і добре змащуємо сиром Рікотта.
Додаємо тонко нарізаний болгарський перець.
Зверху викладаємо шинку.
Додаємо ще трохи рікотти і листя салату. 2 частини круассана з'єднуємо.
Круасани-сендвічі готові. Смачного!