Рецепт Сендвіч з круасанами фото

Сендвіч з круасанами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто , Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Сандвіч
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепти перекусу на швидку руку завжди повинні бути в запасі. Пропоную спробувати дуже смачний сендвіч з шинкою і рікоттою. Круасани можна спекти або використовувати готові, вибирайте самі.

Опис приготування:

Завдяки м'якого сиру Рікотта, сендвіч виходить смачним і не сухим. Він не розсипається в руках, так як сир утримує всі інгредієнти разом. Начинку можна коригувати на свій смак, додавши гострий перець, огірок або зелень.

  • Тісто листкове дріжджове - 70 грам
  • Шинка - 60 грам
  • Rikotta - 3-4 Ст. Ложок
  • Перець болгарський - 1 частина
  • Листя салату - 4 штуки
сендвіч з круасанами - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
сендвіч з круасанами - фото крок 2
Якщо круасани готові, пропустіть цей етап.
Дріжджове тісто розгортаємо і розрізаємо на трикутники.
сендвіч з круасанами - фото крок 3
Звертаємо круасани від широкої частини до тонкої. Запікаємо при температурі 180-190 градусів близько 15-20 хвилин.
сендвіч з круасанами - фото крок 4
Готові круасани розрізаємо вздовж і добре змащуємо сиром Рікотта.
сендвіч з круасанами - фото крок 5
Додаємо тонко нарізаний болгарський перець.
сендвіч з круасанами - фото крок 6
Зверху викладаємо шинку.
сендвіч з круасанами - фото крок 7
Додаємо ще трохи рікотти і листя салату. 2 частини круассана з'єднуємо.
сендвіч з круасанами - фото крок 8
Круасани-сендвічі готові. Смачного!

Схожі рецепти