Рецепт Сегединський гуляш фото

Сегединський гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Сегед - місто на півдні Угорщини. Саме звідти стався дивний гуляш, простим рецептом якого я і хочу з вами поділитися. Приготуємо його на основі свинини і овочів. На жарку і гасіння витратимо годину.

Як приготувати сегединський гуляш?

1. Свинину промийте і наріжте кубиками. Виріжте прожилки.

2. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У товстостінній каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Якщо хочете, можна використовувати жир.

4. Обсмажте в каструлі нарізану цибулю до м'якості, постійно помішуючи.

5. До цибулі додайте угорську червону мелену паприку, перемішайте і додайте пару ложок кип'яченої води.

6. Через кілька хвилин або як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо протягом 10 хвилин.

7. В цей час помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.

8. Chesnok чистий і narubite.

9. Додайте в каструлю болгарський перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте і тушкуйте 20 хвилин.

10. По закінченню зазначеного часу додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.

11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш.

12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, ще хвилин 10.

Сегединський гуляш готовий!

Прикрасьте свіжою рубаною зеленню і подавайте.

Смачного!

  • Свинина - 600-650 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Квашена капуста - 450-500 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
Як приготувати сегединський гуляш?

1. Свинину промийте і наріжте кубиками. Виріжте прожилки.

2. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У товстостінній каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Якщо хочете, можна використовувати жир.

4. Обсмажте в каструлі нарізану цибулю до м'якості, постійно помішуючи.

5. До цибулі додайте угорську червону мелену паприку, перемішайте і додайте пару ложок кип'яченої води.

6. Через кілька хвилин або як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо протягом 10 хвилин.

7. В цей час помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.

8. Chesnok чистий і narubite.

9. Додайте в каструлю болгарський перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте і тушкуйте 20 хвилин.

10. По закінченню зазначеного часу додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.

11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш.

12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, ще хвилин 10.

Сегединський гуляш готовий!

Прикрасьте свіжою рубаною зеленню і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти