Рецепт Щи з квасолею фото

Щи з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Щи

Ця страва відноситься до розряду класичних російських страв. Воно і смачне, і корисне.

Що може бути краще на обід в холодний зиязикай день, ніж тарілка наваристих щей з квасолею:) Наші предки знали толк в їжі - недарма цей рецепт користується популярністю століття. Щи з квасолею, приготовані за класичним рецептом і зігріють вас, і наситять, і зарядять енергією. Як все геніальне просто - так само простий і цей рецепт. Так що - не бійтеся ніяких труднощів і давайте готувати:)

  • Яловичина - 400 грам (можна просто м'якоть, можна м'ясо на кісточці)
  • Квасоля - 0, 5 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Капуста - 300 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1, 5-2 L
щи з квасолею - фото крок 1
М'ясо миємо і можна відразу порізати на шматочки. Заливаємо водою і ставимо варити. Як закипить - знімаємо пінку. У киплячий бульйон додаємо заздалегідь замочену квасолю. Варимо приблизно 1 час.
щи з квасолею - фото крок 2
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
щи з квасолею - фото крок 3
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до легкого золотистого кольору.
щи з квасолею - фото крок 4
Чистимо моркву і нарізаємо дрібними кубиками.
щи з квасолею - фото крок 5
Очищений картопля теж нарізаємо кубиками, тільки середнього розміру.
щи з квасолею - фото крок 6
Капусту дрібно шаткуємо.
щи з квасолею - фото крок 7
Додаємо всі овочі в бульйон, солимо і варимо хвилин 15-20. Щи готові. Перед подачею посипте нарізаною зеленню.

Схожі рецепти