Салат «Золоте Руно» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся рецептом салату золоте руно з печерицями. Це зиязикай салат, який підійде для новорічних свят. Ситний, смачний і ніжний!
Докладніше, як приготувати салат "золоте руно", я розповім нижче. Якщо любите, то з морквою можна обсмажити цибулю і додати його в салат. Приготування салату не забирає багато часу, а виходить страва варте уваги! Беріть на замітку! 
- Соєве м'ясо - 100 грам
 - Морква - 1 штука
 - Огірки солені - 2-3 штук
 - Сир - 100 грам
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Майонез - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Бульйонний кубик - 1 штука (овочевий або грибний)
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Моркву натріть на дрібній тертці, потім обсмажте на олії.

Соєве м'ясо відваріть в бульйоні. Злийте воду, відіжміть, наріжте на дрібні кубики.

Сир натріть на тертці. Огірки наріжте кубиками.

Печериці дрібно наріжте і залиште трохи для прикраси.

З'єднайте всі інгредієнти, заправте майонезом, приправити сіллю. Додайте пропущений через прес часник.

Готовий салат викладете в кільце, украсьте грибами.

Салат "золоте руно" готовий, смачного!