Салат з відвареної свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Кожна господиня намагається побалувати гостей простими, але в той же час незвичайними стравами. Салат з відвареної свининою в домашніх умовах - відмінний варіант для обіднього і святкового столу.
Опис приготування:
Деякі господині додають в цей салат відварну картоплю, горошок і навіть кукурудзу. Я пропоную класичний рецепт салату з відвареної свининою, який виходить ніжнішим. Спробуйте приготувати його саме за цим рецептом і ваші старання, неодмінно, оцінять навіть самі примхливі гості. Якщо хочете, можна зробити його шарами. Тоді верх обов'язково посипте сиром і зеленою цибулею.
- Свинина - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори свіжі - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Ми звикли на кожне свято або торжество готувати м'ясні салати. Пропоную класичний рецепт салату з відвареної свининою, який стане відмінною альтернативою звичному"Олів'є" і"Столичному" . Продукти для цієї страви досить доступні. Для початку відваріть свинину в підсоленій воді.
2. Остудіть її і наріжте середніми шматочками. Цей салат смачніше буде смакувати, якщо він нарізаний соломкою. Але все залежить від ваших смакових уподобань, тому нарізайте інгредієнти як забажаєте.
3. Цибуля я нарізала півкільцями. Якщо хочете, його можна і замаринувати, щоб надати більш пікантний смак салату і прибрати гіркоту.
4. Помістіть вже нарізані інгредієнти у велику ємність. Після цього наріжте болгарський перець. Раджу взяти перець різних кольорів - так ви додасте додаткових фарб салату.
5. Наріжте яйця. Багато хто звик сьогодні використовувати перепелині яйця для салатів - вони корисніше. Я використовувала 4 звичайних курячих яйця.
6. Помідори подрібніть не дуже дрібно, щоб вони не роздавилися в салаті. Крім цього, не беріть зовсім м'які овочі.
7. От і все. Тепер можна перемішати всі інгредієнти з майонезом, за бажанням поперчити і додати зелень петрушки.
8. Салат готовий. Його можна розкласти по креманках або порційних тарілках. Для святкового столу можна прикрасити салат зеленню петрушки і посипати сиром.