Салат з м'яса кроля
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вже попалося м'ясо кроля, напевно, варто приготувати з нього що-небудь особливе, запам'ятовується. Наприклад, салат зі свіжою зеленню і апетитною заправкою. Швидко, смачно, просто супер!
Дивіться, як приготувати салат з м'яса кроля в домашніх умовах. Вам знадобиться філе кролика, яку дуже просто обсмажувати. З грибів я віддаю перевагу гливи, але можна обійтися і стандартними для таких випадків печерицями. Готовий салат подається до столу теплим або холодним, за вашим бажанням. Хай щастить!
- Кролик - 80 грам (філе)
- Гливи - 50 грам
- Рукола - 15 грам
- Салат - 25 грам
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Оцет винний - 5 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Черрі в'ялені - 30 грам
- Горішки кедрові - 10 грам
Філе кролика промийте та висушіть, потім наріжте тонкими смужками.
Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте м'ясо кроля до напівготовності.
Додайте гливи. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажуйте до готовності.
У мисці з'єднайте промитий салат і рукколу.
Додайте сіль, перець і оливкове масло. Влийте винний оцет.
Перемішайте зелень руками і перекладіть на тарілку. Додайте обсмажене м'ясо кроля та гриби.
Додайте помідори черрі, а також кедрові горішки. Смачного!