Салат з лангустина
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування салату з лангустина, і я з задоволенням розповім вам його, випадок, якщо у вас, як і у мене виявився в морозилці пакет з лангустина. Спробуйте, вам сподобається!
Перед вами рецепт, який розповість, як приготувати салат з лангустина. Теплий, ситний і в той же час святковий салат підійде як для романтичної вечері, так і для домашнього сімейного застілля. Секрет: це блюдо найкраще подавати з білим сухим вином. Спробуйте!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Бекон копчений - 200 грам
- Лангустіни - 700 грам
- Артишок - 150 грам
- Каперсами - 50 грам
- Пармезан - 100 грам
- Петрушка - 50 грам
- Цибуля - 0.5 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон - 0.5 склянки
- Вино - 0.5 склянки
1. Пасту відварити до стану al dente в підсоленій воді.
2. Нарізаємо бекон і обсмажити до золотистого кольору.
3. Додамо подрібнені томати, каперси і артишоки.
4. А далі помістимо все в сотейник, Бульйон харчування і вино, а також лангустінов, доводимо до готовності морепродуктів, вимикаємо газ!
5. І ось, готово! Посипаємо великою кількістю тертого сиру, додамо зелень і подаємо до столу смакоту!