Салат з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижний по виду і смаку салат з хроном створить кулінарну інтригу за обіднім святковим столом. Хрін і редька в поєднанні з ковбасою під шаром майонезу здатні здивувати гостей, повірте.
Всі секрети як, приготувати салат з хріном, тепер вам відомі. Представлений салат доведе неспроможність відомої приказки: хрін редьки не солодший і доведе, що з цього продукту можна зробити відмінне блюдо. Добавка у вигляді копченої ковбаси внесе різноманітність в овочевий букет. Унікальність салату проявляється і в оформленні. Перед вами відкриється красиве зелене поле, усипане великими білими ромашками з яскравою жовтою серцевиною.
- Хрін - 3 штуки
- Ковбаса копчена - 350 грам
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оцет - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Редька - За смаком (для оформлення)

1. Очистіть хрін від шкірки. Потріть на середню терку. Покладіть в ємність. Змішайте воду з оцтом, додайте цукор. Рідина повинна покрити корінь. Відставте в сторону.

2. Займіться прикрасою. Поріжте тонкими кружечками морква. Редьку наріжте тонко і видавіть з неї склянкою гуртки. Усередині намітьте кришкою пляшки місце під серцевину. Гострим ножем виріжте пелюсточки ромашки. Слідкуйте, щоб ніж не заходив за внутрішнє коло. Збризніть фігурку водою з невеликою добавкою оцту, це збереже колір ромашки.

3. Приступайте до формування страви. Відіжміть хрін від маринаду і покладіть на дно тарілки тонким шаром. Зверху покладіть шар нарізаної дрібно ковбаси. Покрийте майонезом. Далі укладіть шарами потерті на крупній тертці овочі в такій послідовності: морква, картопля, майонез, порізана зелень.

4. Поверху разложите ромашки. Поставте в холодильник на дві години настоятися. Потім можете подавати цю красу на стіл.