Рецепт Салат з хріном фото

Салат з хріном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Хрін
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижний по виду і смаку салат з хроном створить кулінарну інтригу за обіднім святковим столом. Хрін і редька в поєднанні з ковбасою під шаром майонезу здатні здивувати гостей, повірте.

Опис приготування:

Всі секрети як, приготувати салат з хріном, тепер вам відомі. Представлений салат доведе неспроможність відомої приказки: хрін редьки не солодший і доведе, що з цього продукту можна зробити відмінне блюдо. Добавка у вигляді копченої ковбаси внесе різноманітність в овочевий букет. Унікальність салату проявляється і в оформленні. Перед вами відкриється красиве зелене поле, усипане великими білими ромашками з яскравою жовтою серцевиною.

  • Хрін - 3 штуки
  • Ковбаса копчена - 350 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Редька - За смаком (для оформлення)
салат з хріном - фото крок 1
1. Очистіть хрін від шкірки. Потріть на середню терку. Покладіть в ємність. Змішайте воду з оцтом, додайте цукор. Рідина повинна покрити корінь. Відставте в сторону.
салат з хріном - фото крок 2
2. Займіться прикрасою. Поріжте тонкими кружечками морква. Редьку наріжте тонко і видавіть з неї склянкою гуртки. Усередині намітьте кришкою пляшки місце під серцевину. Гострим ножем виріжте пелюсточки ромашки. Слідкуйте, щоб ніж не заходив за внутрішнє коло. Збризніть фігурку водою з невеликою добавкою оцту, це збереже колір ромашки.
салат з хріном - фото крок 3
3. Приступайте до формування страви. Відіжміть хрін від маринаду і покладіть на дно тарілки тонким шаром. Зверху покладіть шар нарізаної дрібно ковбаси. Покрийте майонезом. Далі укладіть шарами потерті на крупній тертці овочі в такій послідовності: морква, картопля, майонез, порізана зелень.
салат з хріном - фото крок 4
4. Поверху разложите ромашки. Поставте в холодильник на дві години настоятися. Потім можете подавати цю красу на стіл.

Схожі рецепти