Салат з брокколі і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати салат з брокколі і помідороамі, щоб він вийшов пікантним і незвичайним? Дотримуйтесь цього рецепту, де не зовсім стандартне поєднання продуктів дає чудовий салат.
Якщо у вас є кедрові горішки, то їх можна додати в салат для збагачення смаку, попередньо злегка підсушити на сковороді.
Також сюди можна додати кунжутне насіння в якості прикраси.
Такий салат дуже красиво виглядає на столі, тому підійде в якості легкої закуски або аперитив на святковий стіл. І, безумовно, в ньому міститься маса вітамінів для вашого імунітету.
- Брокколі - 200 грам
- Помідори черрі - 10 штук
- Грецькі горіхи - 10 штук
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- М'ята - За смаком
Брокколі, розібравши на невеликі суцвіття, потрібно відварити в киплячій воді. Варити суцвіття потрібно 3-4 хвилини, потім вийняти їх з окропу і облити холодною водою. Це необхідно, щоб зберегти колір брокколі.
На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди брокколі. Очистіть волоські горіхи і додайте в сковороду. Ці інгредієнти обсмажте до золотистої скоринки.
Помідори черрі вимийте і просушіть. Відправте їх цілком на сковороду до брокколі і туди ж покладіть кілька листочків м'яти. Сіль і перець додайте за смаком. Накрийте сковороду кришкою і млоїте овочі близько 5-8 хвилин.
Для подачі на тарілку викладіть тонкі часточки нарізаного яблука. Зверху покладіть теплі овочі. Для заправки використовуйте соєвий соус, за бажанням можна додати кілька крапель лимонного соку.