Брокколі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
На обід
, На вечерю
, На швидку руку
, Корисний обід
, Легка вечеря
, Обід за 30 хвилин
, Обід на швидку руку
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.
Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанську кухню, стежте за фігурою або просто вирішили побалувати себе овочами, спробуйте приготувати брокколі з помідорами. Неймовірно смачно!
Опис приготування:
Сьогодні я хочу показати вам простий і елегантний рецепт - брокколі з помідорами. Особливо актуальне це рецепт перед настанням літа - адже потрібно готуватися до пляжного сезону Та й вітаміни, містяться в овочах, підуть на користь вашому організму. Читайте, як швидко і просто приготувати брокколі з помідорами. Рецепт брокколі з помідорами з фото - до вашої уваги!
- Брокколі - 100 грам(1 головка)
- Помідори - 200 грам (можна використовувати звичайні помідори, але мені більше подобаються томати черрі)
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 200 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
Промийте брокколі і розділіть на суцвіття, а потім відваріть 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Розкладіть відварені суцвіття брокколі і томати черрі в формі для запікання.
Приготуйте соус бешамель. Для цього в каструльці з товстим дном розтопіть масло, додайте борошно, а потім і молоко, постійно помішуючи. Потім додайте в соус сіль і мускатний горіх і зніміть з вогню. Залийте овочі загуснув соусом.
Засипте овочі тертим на дрібній тертці сиром і дрібно нарубаної зеленню.
Поставте форму в розігріту до 18- градусів духовку і випікайте 25 хвилин. Брокколі з помідорами готова. Смачного!