Брокколі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанську кухню, стежте за фігурою або просто вирішили побалувати себе овочами, спробуйте приготувати брокколі з помідорами. Неймовірно смачно!
Сьогодні я хочу показати вам простий і елегантний рецепт - брокколі з помідорами. Особливо актуальне це рецепт перед настанням літа - адже потрібно готуватися до пляжного сезону Та й вітаміни, містяться в овочах, підуть на користь вашому організму. Читайте, як швидко і просто приготувати брокколі з помідорами. Рецепт брокколі з помідорами з фото - до вашої уваги!
- Брокколі - 100 грам(1 головка)
- Помідори - 200 грам (можна використовувати звичайні помідори, але мені більше подобаються томати черрі)
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 200 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
Промийте брокколі і розділіть на суцвіття, а потім відваріть 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Розкладіть відварені суцвіття брокколі і томати черрі в формі для запікання.
Приготуйте соус бешамель. Для цього в каструльці з товстим дном розтопіть масло, додайте борошно, а потім і молоко, постійно помішуючи. Потім додайте в соус сіль і мускатний горіх і зніміть з вогню. Залийте овочі загуснув соусом.
Засипте овочі тертим на дрібній тертці сиром і дрібно нарубаної зеленню.
Поставте форму в розігріту до 18- градусів духовку і випікайте 25 хвилин. Брокколі з помідорами готова. Смачного!