Салат в пост
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
Якщо ви дотримуєтеся системи веганскої харчування або хочете дізнатися, як приготувати салат в пост, то цей рецепт для вас. Приготуємо салатик на основі киноа, капусти калі та інших овочів і фруктів.
Ось такий гарний і яскравий салатик у нас вийде. Такі страви, як це, черговий раз нагадують нам, що пісна або веганські їжа не обов'язково прісна і несмачна. Це величезна помилка.
Переконайтеся самі за допомогою цього рецепта!
- Лобода svarennaya - 250 грам
- Соєві боби відварені - 160 грам (квасоля консервована)
- Капуста калі - 200 грам (подрібнена)
- Помідори - 130 грам
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Манго - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Мигдаль - 2 Ст. Ложки (або гарбузове насіння)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 30 мілілітрів
- Часник - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - За смаком
Спочатку приготуємо заправку. У chashe змішувач smeshaem масла, сік лимона, порубаний часник, цукор, сіль і трохи перцю.
Тепер підготуємо овочі та фрукти. Манго очистіть і поріжте кубиками, подрібніть цибулю, наріжте помідори. Я використовую тут відварні соєві боби.
У салатницю викласти калі, порвану руками на шматочки. Помідори, цибуля і манго змішайте з кіноа і заправкою, викладіть на капусту. Авокадо очистіть і наріжте часточками, викладіть на салат.