Рецепт Салат «Росол» фото

Салат «Росол»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Естонська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Салати, Солоне

Салат "росол" - це естонський або фінський аналог нашої "шуби" . Смачний і ситний, готується швидко і легко. Рекомендую приготувати на святковий стіл.

Дуже популярний салат, але не в наших краях. Спробуйте його приготувати, вам повинно сподобатися. Салат "росол" включає в себе досить багато корисних інгредієнтів, тут вітамінні овочі та фрукти. Замість шкідливого майонезу заправка готуватися зі сметани з гірчицею з додаванням щепоточкі солі і цукру. Нижче наведено покроковий рецепт салату "росол" . Удачі в приготуванні!

  • Буряк - 400 грам (відварена)
  • Картопля - 200 грам (відвареної)
  • Морква - 200 грам (відварна)
  • Оселедець - 2 штуки (філе)
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Яблука - 2 штуки (кисло-солодкі)
  • Яйця - 3 штуки (зварені круто)
  • Крем - 500 грам (для заправки)
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
салат
Для початку потрібно відварити картоплю, буряк, яйця і моркву.
салат
Кубиками нарізаємо оселедець.
салат
Так само чинимо з картоплею.
салат
Нарізаємо дрібно огірки.
салат
Дрібними кубиками морква.
салат
Яйця.
салат
Ріжемо яблука.
салат
І в кінці ріжемо буряк.
салат
Приготуємо заправку для салату Росол. Змішайте в ємності сметану, гірчицю, сіль і цукор.
салат
Змішуємо заправку з нарізаними овочами. Прикрасьте зеленню і яєчними жовтками. Салат Росол готовий! Смачного!

Схожі рецепти