Салат «Росол»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "росол" - це естонський або фінський аналог нашої "шуби" . Смачний і ситний, готується швидко і легко. Рекомендую приготувати на святковий стіл.
Дуже популярний салат, але не в наших краях. Спробуйте його приготувати, вам повинно сподобатися. Салат "росол" включає в себе досить багато корисних інгредієнтів, тут вітамінні овочі та фрукти. Замість шкідливого майонезу заправка готуватися зі сметани з гірчицею з додаванням щепоточкі солі і цукру. Нижче наведено покроковий рецепт салату "росол" . Удачі в приготуванні!
- Буряк - 400 грам (відварена)
- Картопля - 200 грам (відвареної)
- Морква - 200 грам (відварна)
- Оселедець - 2 штуки (філе)
- Огірки солені - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки (кисло-солодкі)
- Яйця - 3 штуки (зварені круто)
- Крем - 500 грам (для заправки)
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для заправки)
Для початку потрібно відварити картоплю, буряк, яйця і моркву.
Кубиками нарізаємо оселедець.
Так само чинимо з картоплею.
Нарізаємо дрібно огірки.
Дрібними кубиками морква.
Яйця.
Ріжемо яблука.
І в кінці ріжемо буряк.
Приготуємо заправку для салату Росол. Змішайте в ємності сметану, гірчицю, сіль і цукор.
Змішуємо заправку з нарізаними овочами. Прикрасьте зеленню і яєчними жовтками. Салат Росол готовий! Смачного!