Салат по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)
Простий турецька салат з квасолі і овочів. У самій Туреччині в цей салат багато додають зовсім трохи петрушки. Виходить дуже смачно, обов'язково спробуйте!
Це дуже легкий і смачний салат, який дуже по компонентам схожий на грецький, але турки його роблять на свій манер, додаючи яскраві нотки смаку своєму салату. Спробуйте приготувати такий салат по-турецьки для своїх домочадців, впевнена, що їм він точно припаде до смаку!
- Пекінська капуста - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- М'ята - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Сир "фета" - 75 грам

1. Наріжте листя капусти і приправте її лимонним соком.

2. Подрібніть болгарський перець, помідор, цибуля, огірок, часник і змішайте нарізані овочі з капустою. Приправте салат петрушкою, м'ятою, сіллю, перцем і оливковою олією.

3. Перемішайте салат і прикрасьте його шматочками сиру.