Рецепт Салат «Glexurad» фото

Салат «Glexurad»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Помідор , Огірок , Горіхи , Грецькі горіхи , Болгарський перець
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Глехурад - салат зі звичайнісіньких овочів, який перетворюється в неймовірно смачна страва завдяки незвичайній заправці. Цей салат належить до грузинської кухні? пікантною і неймовірно смачною.

Опис приготування:

Салат"Глехурад" є традиційним грузинським блюдом. Він виходить особливим завдяки горіховою заправці і приправі хмелі-сунелі, яка надає йому дуже приємний аромат. Як правило, цей салат подають з лавашем і сиром, а також до будь-якого м'яса в якості гарніру. Також цей салат є відмінним варіантом легкого вечері. За бажанням можете посипати готовий салат кунжутом або рубаними горіхами.

Ну що ж, дивіться, як приготувати салат"Глехуард" .

  • Горіхи волоські - 40-50 грам
  • Помідори - 200-300 грам
  • Огірки - 200-250 грам
  • Перець солодкий - 100-150 грам
  • Лук червоний - 50-80 грам
  • Салат - 100-150 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Білий винний оцет - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
салат
1. Часник розітріть в ступці, додайте волоські горіхи, сіль, хмелі-сунелі і ретельно розмішайте. Додайте білий винний оцет і добре змішайте.
салат
2. Наріжте огірки, помідори, перець і червоний лук. Змішайте овочі і заправте раніше приготовленої заправкою. Залиште на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
салат
3. Викладіть всі інгредієнти на листя салату. Додайте за бажанням трохи зелені. Смачного!

Схожі рецепти