Рецепт Рулет по-болонськи «Polpettone» фото

Рулет по-болонськи «Polpettone»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фарш, Бекон
Страви без випічки
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Полпеттоне по-італійськи - велика котлета. А рецепт цього рулету народився в місті Болонья. Ця страва вам точно сподобається, спробуйте!

Такий рулет дуже ошатно і святково буде виглядати на святковому столі. Здивуйте своїх гостей таким незвичайним блюдом, вони будуть в захваті. Готуйте на здоров'я!

  • Фарш - 400 грам
  • Кнопка - 100 грам
  • Молоко - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Бекон копчений - 200 грам
  • Ковбаса - 100 грам (напівкопчена)
  • Яйце - 1 штук
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
рулетка-після того, як в Болоньї
Зверху розподіліть нарізану ковбасу.
рулетка-після того, як в Болоньї
Розкладіть половину бекону і поверніть за допомогою паперу в рулет.
рулетка-після того, як в Болоньї
Готовий рулет наріжте на шматочки і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти