Рулет по-болонськи «Polpettone»
(покроковий рецепт з фото)
Полпеттоне по-італійськи - велика котлета. А рецепт цього рулету народився в місті Болонья. Ця страва вам точно сподобається, спробуйте!
Такий рулет дуже ошатно і святково буде виглядати на святковому столі. Здивуйте своїх гостей таким незвичайним блюдом, вони будуть в захваті. Готуйте на здоров'я!
- Фарш - 400 грам
- Кнопка - 100 грам
- Молоко - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Бекон копчений - 200 грам
- Ковбаса - 100 грам (напівкопчена)
- Яйце - 1 штук
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Зверху розподіліть нарізану ковбасу.
Розкладіть половину бекону і поверніть за допомогою паперу в рулет.
Готовий рулет наріжте на шматочки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!