Ромштекс з гарніром
(покроковий рецепт з фото)
На обід або на вечерю для всієї родини пропоную відмінний варіант - рецепт приготування ромштекс з гарніром на вашому вибір. Це ситно і дуже смачно.
Хочу запропонувати один з найпростіших варіантів, як зробити ромштекс з гарніром з картопляного пюре. При бажанні ви можете приготувати рис або спагетті, наприклад, а можете доповнити м'ясо тільки свіжими овочами. Таке блюдо - швидка і смачна їжа для всієї родини.
- М'ясо - 600-700 грам
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
- Гарнір - 1 За смаком
1. М'ясо вимийте і висушіть паперовою серветкою.
2. Викладіть між двох шарів харчової плівки і трохи відбийте з двох сторін. Важливо не перестаратися, щоб ромштекс з гарніром в домашніх умовах не був занадто сухим.
3. Щоб зробити свинину ароматної і смачної, використовуйте суміш перців, сіль і улюблені трави. Розімніть їх в ступці (якщо є готові мелені набори спецій, сміливо використовуйте їх), потім натріть кожен шматочок м'яса з усіх боків.
4. Збийте в невеликій мисці яйце, підготуйте сухарі. Також за цим рецептом приготування ромштекс з гарніром використовується подвійна паніровка з борошном.
5. Насамперед відправте свинину в борошно, потім - в яйце і вже в кінці - в панірувальні сухарі. Ось така краса виходить. Паралельно налийте на сковороду олію, розігрійте його як слід.
6. Смажте м'ясо на середньому вогні до рум'яної скоринки (близько 4 хвилин з кожного боку).
7. Ось такий апетитний результат. В даному випадку на гарнір я приготувала картопляне пюре, але ви можете зробити і будь-який інший на свій смак.