Різотто з shafranom
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний продукт - шафран, є одним з основних інгредієнтів в рецепті приготування різотто з шафраном.
Щоб приготувати обід з різотто з шафраном в домашніх умовах, слід: обсмажити цибулю і рис. Додати масла, вина, бульйону. Поступово додавати бульйон, щоб все вбралося.
- Мал - 350 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- М'ясний або курячий бульйон - 1 літр
- Пармезан - 100 грам
- Шафран - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Обсмажуємо цибулю до прозорості. Для це використовуємо 1/2 від всього масла.
Додаємо рис і смажимо до прозорості пару хвилин. Вилити вино на сковорідку, дочекатися, коли все вбереться в рис і потім додавати бульйон.
Ллємо поступово, треба, щоб рис брав бульйон і при цьому вбирав. В останній раз додаємо шафран. Додаємо вершкового масла.
Страва готова через 5-10 хвилин.