Рецепт Різотто з shafranom фото

Різотто з shafranom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Корисний і смачний продукт - шафран, є одним з основних інгредієнтів в рецепті приготування різотто з шафраном.

Опис приготування:

Щоб приготувати обід з різотто з шафраном в домашніх умовах, слід: обсмажити цибулю і рис. Додати масла, вина, бульйону. Поступово додавати бульйон, щоб все вбралося.

  • Мал - 350 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • М'ясний або курячий бульйон - 1 літр
  • Пармезан - 100 грам
  • Шафран - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
різотто з shafranom - фото крок 1
Обсмажуємо цибулю до прозорості. Для це використовуємо 1/2 від всього масла.
різотто з shafranom - фото крок 2
Додаємо рис і смажимо до прозорості пару хвилин. Вилити вино на сковорідку, дочекатися, коли все вбереться в рис і потім додавати бульйон.
різотто з shafranom - фото крок 3
Ллємо поступово, треба, щоб рис брав бульйон і при цьому вбирав. В останній раз додаємо шафран. Додаємо вершкового масла.
різотто з shafranom - фото крок 4
Страва готова через 5-10 хвилин.

Схожі рецепти