Рис з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите прості, недорогі і ситні варіанти гарячих страв? На обід або вечерю можна зробити класний варіант, який напевно буде вам до смаку. Запам'ятовуйте цей рецепт і повторіть будинку!
Покажу, як приготувати рис з сосискою та овочами. В даному випадку це солодкий перець і цибулю, однак при бажанні ви можете додати і інші овочі за смаком - морква, брокколі і цвітну капусту, кукурудзу або горошок, наприклад. Відмінне блюдо на швидку руку без особливого клопоту.
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Сосиски - 300-350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Мал - 1 Склянка
- Зелень - 1 щіпка
1. Рис промийте, залийте двома склянками води і поставте на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варіть на середньому вогні до готовності.
2. На сковороді розігрійте масло і викладіть нарізані сосиски. Обсмажте до рум'яності і зніміть тимчасово.
3. Додайте ще трішки масла при необхідності і відправте на сковороду подрібнену цибулю і перець. На середньому вогні смажте, помішуючи, до золотистого кольору.
4. Викладіть готовий рис, поверніть на сковороду сосиски. Додайте сіль і перець за смаком. Акуратно все перемішайте.
5. Через хвилину зніміть з вогню і подавайте до столу, присипавши зеленню.
Смачного!
Смачного!