Рис в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Самий універсальний і популярний гарнір по всьому світу - рис. Його подають з м'ясом, рибою і куркою, поєднують майже з будь-якими овочами. Тому вам буде не зайвим дізнатися, як приготувати рис в пароварці.
Якщо ви будете готувати рис за допомогою пароварки, то у вас вийде розсипчаста крупа, до якої можна додати, наприклад, горошок, квасоля і кукурудзу. Але у мене в складі тільки зелень. А ще блюдо є корисним і низькокалорійним, так що до нього підійде риба на пару або куряче філе.
- Мал - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Рис промийте, а потім перекладіть в чашу пароварки.
Влийте воду і додайте трохи подрібненої зелені.
Влийте необхідну кількість води в пароварку. Поставте в неї чашу.
Через 40 хвилин варіння рис буде готовий. Смачного!