Рецепт Рис в пароварці фото

Рис в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Самий універсальний і популярний гарнір по всьому світу - рис. Його подають з м'ясом, рибою і куркою, поєднують майже з будь-якими овочами. Тому вам буде не зайвим дізнатися, як приготувати рис в пароварці.

Опис приготування:

Якщо ви будете готувати рис за допомогою пароварки, то у вас вийде розсипчаста крупа, до якої можна додати, наприклад, горошок, квасоля і кукурудзу. Але у мене в складі тільки зелень. А ще блюдо є корисним і низькокалорійним, так що до нього підійде риба на пару або куряче філе.

  • Мал - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
рис в пароварці - фото крок 1
Рис промийте, а потім перекладіть в чашу пароварки.
рис в пароварці - фото крок 2
Влийте воду і додайте трохи подрібненої зелені.
рис в пароварці - фото крок 3
Влийте необхідну кількість води в пароварку. Поставте в неї чашу.
рис в пароварці - фото крок 4
Через 40 хвилин варіння рис буде готовий. Смачного!

Схожі рецепти