Риба, смажена в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Не треба відмовляти собі в задоволенні поїсти смачної смаженої рибки в сухарях. Я впевнений в цьому, а тому ловіть рецепт приготування риби, смаженої в сухарях.
Опис приготування:
Щоб приготувати рибу, смажену в сухарях, треба підготувати кляр і інгредієнти панірування, а також обробити відповідним чином саму рибу.
- Сьомга - 1 кілограм
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуємо сьомгу. Очищаємо рибку, моєму в холодній воді і натираємо перцем і сіллю, попередньо розрізавши.
Вивалюємо рибу в борошні.
У миску розбиваємо яйце і додаємо туди солі. Розмішуємо віночком. Кляр готовий, занурюємо в нього рибу.
Ще раз обвалюють рибу в борошні, потім в панірувальних сухарях.
Смажимо рибу на сковороді. На це знадобиться буквально по 5-7 хвилин на сторону. Риба готова - смачного.