Рецепт Риба, смажена в сухарях фото

Риба, смажена в сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Не треба відмовляти собі в задоволенні поїсти смачної смаженої рибки в сухарях. Я впевнений в цьому, а тому ловіть рецепт приготування риби, смаженої в сухарях.

Опис приготування:

Щоб приготувати рибу, смажену в сухарях, треба підготувати кляр і інгредієнти панірування, а також обробити відповідним чином саму рибу.

  • Сьомга - 1 кілограм
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно - 100 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
риба, смажена в сухарях - фото крок 1
Підготуємо сьомгу. Очищаємо рибку, моєму в холодній воді і натираємо перцем і сіллю, попередньо розрізавши.
риба, смажена в сухарях - фото крок 2
Вивалюємо рибу в борошні.
риба, смажена в сухарях - фото крок 3
У миску розбиваємо яйце і додаємо туди солі. Розмішуємо віночком. Кляр готовий, занурюємо в нього рибу.
риба, смажена в сухарях - фото крок 4
Ще раз обвалюють рибу в борошні, потім в панірувальних сухарях.
риба, смажена в сухарях - фото крок 5
Смажимо рибу на сковороді. На це знадобиться буквально по 5-7 хвилин на сторону. Риба готова - смачного.

Схожі рецепти