Равіолі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі з м'ясом я роблю з яловичим фаршем. Звичайно, ви можете вибрати фарш за смаком. Ще мої равіолі смажаться, а не варяться. І гасяться в спеціальному томатному соусі. Спробуйте!
Цей рецепт равіолі з м'ясом нескладний і дуже цікавий. Мені подобається і соус, в якому гаситься фарш і томатний соус, в якому подаються готові равіолі. Все дуже по-італійськи! Порадуйте своїх близьких; )
- Тісто для лазінні - 350 грам (можете придбати вже готові листи свіжого тіста (обов'язково свіжого) для лазінні. Або приготувати самим макаронне тісто. )
- Томатний соус - 3 склянки
- Цибуля - 0, 5 штуки (або одна маленька цибулина. )
- Часник - 2 зубчики
- Свіжа петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібненої петрушки.)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Густі вершки - 0, 5 склянки
- Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сир пармезан - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
Змішайте в блендері цибулю, часник, петрушку, сіль і перець.
Нагрійте оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Викладіть отриману із зелені масу. Povarite 4-5 хвилинок. Перш ніж додавати в каструлю фарш, гарненько його подрібніть, тому що він піде в начинку, а великі шматки там нам абсолютно не потрібні.
Викладіть в соус із зелені фарш, додайте до нього мускатних горіх і влийте вершків. Перемішайте і поваріть 15 хвилин.
Перевірте на смак, чи точно м'ясо готове.
Розкачайте тісто або викладіть листи для лазінні. Викладайте фарш кульками, на однаковій відстані одна від одної.
Покладіть другий лист зверху. Тепер видавлюйте равіолі. Теж ви можете зробити і в равіольніце.
Тепер томатний соус. Перевірте, якщо в ньому є шматочки помідорів та інших овочів - збийте його блендером. Так само можете додати туди фарш, якщо він залишився. Викладіть соус в глибоку сковороду і тушкуйте його хвилини 3-4.
Підсмажте равіолі до золотистої скоринки.
Додайте равіолі в соус і тушкуйте все разом хвилин 5.
Перед подачею посипте равіолі в соусі пармезаном. Смачного! :)