Рецепт Равіолі з м'ясом фото

Равіолі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Равіолі з м'ясом я роблю з яловичим фаршем. Звичайно, ви можете вибрати фарш за смаком. Ще мої равіолі смажаться, а не варяться. І гасяться в спеціальному томатному соусі. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей рецепт равіолі з м'ясом нескладний і дуже цікавий. Мені подобається і соус, в якому гаситься фарш і томатний соус, в якому подаються готові равіолі. Все дуже по-італійськи! Порадуйте своїх близьких; )

  • Тісто для лазінні - 350 грам (можете придбати вже готові листи свіжого тіста (обов'язково свіжого) для лазінні. Або приготувати самим макаронне тісто. )
  • Томатний соус - 3 склянки
  • Цибуля - 0, 5 штуки (або одна маленька цибулина. )
  • Часник - 2 зубчики
  • Свіжа петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібненої петрушки.)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Густі вершки - 0, 5 склянки
  • Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сир пармезан - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
равіолі з м'ясом - фото крок 1
Змішайте в блендері цибулю, часник, петрушку, сіль і перець.
равіолі з м'ясом - фото крок 2
Нагрійте оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Викладіть отриману із зелені масу. Povarite 4-5 хвилинок. Перш ніж додавати в каструлю фарш, гарненько його подрібніть, тому що він піде в начинку, а великі шматки там нам абсолютно не потрібні.
равіолі з м'ясом - фото крок 3
Викладіть в соус із зелені фарш, додайте до нього мускатних горіх і влийте вершків. Перемішайте і поваріть 15 хвилин.
равіолі з м'ясом - фото крок 4
Перевірте на смак, чи точно м'ясо готове.
равіолі з м'ясом - фото крок 5
Розкачайте тісто або викладіть листи для лазінні. Викладайте фарш кульками, на однаковій відстані одна від одної.
равіолі з м'ясом - фото крок 6
Покладіть другий лист зверху. Тепер видавлюйте равіолі. Теж ви можете зробити і в равіольніце.
равіолі з м'ясом - фото крок 7
Тепер томатний соус. Перевірте, якщо в ньому є шматочки помідорів та інших овочів - збийте його блендером. Так само можете додати туди фарш, якщо він залишився. Викладіть соус в глибоку сковороду і тушкуйте його хвилини 3-4.
равіолі з м'ясом - фото крок 8
Підсмажте равіолі до золотистої скоринки.
равіолі з м'ясом - фото крок 9
Додайте равіолі в соус і тушкуйте все разом хвилин 5.
равіолі з м'ясом - фото крок 10
Перед подачею посипте равіолі в соусі пармезаном. Смачного! :)

Схожі рецепти