Равіолі в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шанувальники італійської кухні підтвердять, що равіолі - це одне з їхніх улюблених гарячих страв. Макаронні вироби, в якій відразу є начинка… що може бути краще? Давайте зробимо з них цікаву варіацію!
У підсумку ви отримаєте щось схоже на запіканку з апетитною скоринкою і соковитою основою всередині. Прочитайте про те, як приготувати равіолі в духовці. Самі вироби можете купити в замороженому вигляді, все одно вийде смачно. З ними краще всього поєднується вершковий смак і овочі, які ми і будемо використовувати.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
 - Базилік сушений - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
 - Морква - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Шпинат - 1 пучок
 - Часник - 2 зубчики
 - Пармезан - 50 грам
 - Панірувальні сухарі - 180 грам
 - Болгарський перець - 0, 5 штуки
 - Молоко - 360 мілілітрів
 - Равіолі з сиром заморожені - 360 грам
 - Горошок заморожений - 50 грам
 - Бекон - 2 скибочки
 

1. На сковороді розігрійте масло, додавши в нього борошно. Швидко перемішайте суміш протягом пари хвилин.

2. Потім влийте молоко і додайте яйце. Постійно помішуйте суміш.

3. Через 1 хвилину додайте шпинат. Ще раз все перемішайте.

4. Слідом в сковороду відправте горошок, равіолі, тонко нарізаний перець, базилік, бекон і сіль. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім тушкуйте 13 хвилин. В кінці всипте тертий сир.

5. Отриману суміш перекладіть у форму для випічки. Зверху покрийте її сухарями.

6. Запікайте блюдо 10-15 хвилин до золотистої скоринки в духовці при 180 градусах. Смачного!