Рецепт Равіолі в духовці фото

Равіолі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Бобові, Макарони, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Равіолі

Шанувальники італійської кухні підтвердять, що равіолі - це одне з їхніх улюблених гарячих страв. Макаронні вироби, в якій відразу є начинка… що може бути краще? Давайте зробимо з них цікаву варіацію!

У підсумку ви отримаєте щось схоже на запіканку з апетитною скоринкою і соковитою основою всередині. Прочитайте про те, як приготувати равіолі в духовці. Самі вироби можете купити в замороженому вигляді, все одно вийде смачно. З ними краще всього поєднується вершковий смак і овочі, які ми і будемо використовувати.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Пармезан - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 180 грам
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Молоко - 360 мілілітрів
  • Равіолі з сиром заморожені - 360 грам
  • Горошок заморожений - 50 грам
  • Бекон - 2 скибочки
равіолі в духовці - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте масло, додавши в нього борошно. Швидко перемішайте суміш протягом пари хвилин.
равіолі в духовці - фото крок 2
2. Потім влийте молоко і додайте яйце. Постійно помішуйте суміш.
равіолі в духовці - фото крок 3
3. Через 1 хвилину додайте шпинат. Ще раз все перемішайте.
равіолі в духовці - фото крок 4
4. Слідом в сковороду відправте горошок, равіолі, тонко нарізаний перець, базилік, бекон і сіль. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім тушкуйте 13 хвилин. В кінці всипте тертий сир.
равіолі в духовці - фото крок 5
5. Отриману суміш перекладіть у форму для випічки. Зверху покрийте її сухарями.
равіолі в духовці - фото крок 6
6. Запікайте блюдо 10-15 хвилин до золотистої скоринки в духовці при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти