Равіолі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальники італійської кухні підтвердять, що равіолі - це одне з їхніх улюблених гарячих страв. Макаронні вироби, в якій відразу є начинка… що може бути краще? Давайте зробимо з них цікаву варіацію!
У підсумку ви отримаєте щось схоже на запіканку з апетитною скоринкою і соковитою основою всередині. Прочитайте про те, як приготувати равіолі в духовці. Самі вироби можете купити в замороженому вигляді, все одно вийде смачно. З ними краще всього поєднується вершковий смак і овочі, які ми і будемо використовувати.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 180 грам
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Молоко - 360 мілілітрів
- Равіолі з сиром заморожені - 360 грам
- Горошок заморожений - 50 грам
- Бекон - 2 скибочки
1. На сковороді розігрійте масло, додавши в нього борошно. Швидко перемішайте суміш протягом пари хвилин.
2. Потім влийте молоко і додайте яйце. Постійно помішуйте суміш.
3. Через 1 хвилину додайте шпинат. Ще раз все перемішайте.
4. Слідом в сковороду відправте горошок, равіолі, тонко нарізаний перець, базилік, бекон і сіль. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім тушкуйте 13 хвилин. В кінці всипте тертий сир.
5. Отриману суміш перекладіть у форму для випічки. Зверху покрийте її сухарями.
6. Запікайте блюдо 10-15 хвилин до золотистої скоринки в духовці при 180 градусах. Смачного!