Рагу «Мисливське»
(покроковий рецепт з фото)
Рагу "мисливське" готується швидко і просто. Виходить дуже смачно. Таке блюдо не соромно буде подати навіть гостям!
Кількість порцій: 5-6
- Ковбаски Мисливські - 5 штук
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Помідори - 1, 5 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 4-5 штук
- Вода - 200 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
- Перець білий мелений - 0, 5 чайних ложки

Готувати рагу я буду в звичайній каструлі на невеликому вогні.

Ковбаски ріжу кружечками.

Кабачок ріжу кубиками, шкуру не зрізати.

Моркву і ріпчасту цибулю чищу і ріжу невеликими шматочками.

Болгарський перець чищу і ріжу невеликими кубиками.

Картопля чищу і ріжу кубиками або соломкою.

Всі нарізані інгредієнти складаю в каструлю, додаю спеції, вливаю воду. Перемішую і ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння і зменшуємо вогонь практично до мінімуму. Рагу тушу до м'якості овочів, приблизно 45 хвилин.

Вливаю в каструлю вершки, перемішую. Тримаю на вогні 2-3 хвилини і вимикаю.

Рагу розкладаю по тарілках, прикрашаю зеленню і подаю до столу.