Рецепт Рагу «Мисливське» фото

Рагу «Мисливське»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рагу"Мисливське" готується швидко і просто. Виходить дуже смачно. Таке блюдо не соромно буде подати навіть гостям!

Кількість порцій: 5-6
  • Ковбаски Мисливські - 5 штук
  • Кабачок - 0, 5 штуки
  • Помідори - 1, 5 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
  • Перець білий мелений - 0, 5 чайних ложки
рагу
Готувати рагу я буду в звичайній каструлі на невеликому вогні.
рагу
Ковбаски ріжу кружечками.
рагу
Кабачок ріжу кубиками, шкуру не зрізати.
рагу
Моркву і ріпчасту цибулю чищу і ріжу невеликими шматочками.
рагу
Болгарський перець чищу і ріжу невеликими кубиками.
рагу
Картопля чищу і ріжу кубиками або соломкою.
рагу
Всі нарізані інгредієнти складаю в каструлю, додаю спеції, вливаю воду. Перемішую і ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння і зменшуємо вогонь практично до мінімуму. Рагу тушу до м'якості овочів, приблизно 45 хвилин.
рагу
Вливаю в каструлю вершки, перемішую. Тримаю на вогні 2-3 хвилини і вимикаю.
рагу
Рагу розкладаю по тарілках, прикрашаю зеленню і подаю до столу.

Схожі рецепти