Профітролі з крабовими начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Розповім, як приготувати профітролі з крабовими начинкою. Це просте в приготуванні, але при цьому дуже вишукану страву. І все це - з мінімальними фінансовими і тимчасовими витратами! Спробуйте!
Опис приготування:
Розповім, як приготувати профітролі з крабовими начинкою. Смачне, ніжне і і дуже цікаве виходить виконання закусочного страви. Повірте, вам забезпечено безліч компліментів від ваших гостей, якщо ви приготуєте таку чудову закуску! Спробуйте, вам і вашим гостям дуже сподобається!
- Вода - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Яйця - 4 штуки
- Крабові палички - 6-8 штук
- Сир плавлений - 150 грам
- Зелена цибуля - 20-30 грам
- Кукурудза консервована - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Борошно - 250 грам
1. На маленькому вогні в каструльці розтопити вершкове масло, мука харчування, сіль і воду. Перемішаємо до однорідності, знімаємо з вогню. Далі додамо яйця і за допомогою блендера або міксера збиває однорідне гладке тісто.
2. Тепер за допомогою ложки викладаємо тісто на деко. Запікаємо приблизно 10 хвилин при 190 градусах, а потім 25 хвилин при 180. "Маківки" повинні стати рум'яними.
3. Для начинки дрібно нарізаємо крабові палички і цибулю, змішаємо все з кукурудзою і плавленим сирком. Спеції додайте за смаком. Цією пастою начиняє остиглі профітролі, зробивши в них надріз.
4. От і все! Подавайте блюдо в теплому або в охолодженому вигляді - це однаково смачно. Смачного!