Рецепт Побачити більше ківі фото

Побачити більше ківі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Ківі
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Повидло з ківі має чудовий кисло-солодкий смак. Яскраво-зелений колір, правда, втрачається при термообробці. Але чорні вкраплення в повидлі виглядають кумедно. Ніжне повидло смачно їсти ложкою!

Опис приготування:

Про повидлі з ківі слід знати тільки те, що колір у нього не буде соковито-зеленим. Не вірте тому, хто говорить протилежне. Повидло це - досить екзотичне. Я ставлю тільки кілька баночок на випадок, коли хочеться чогось такого, сама не знаю що. І солодкого, і з кислинкою, і колір - незвичайний, і зернятка, які відчуваються на мові.

Отже, візьмемося за підготовку. Щоб приготувати повидло з ківі, необхідно:

1. Ківі очистіть від шкірки. Поріжте довільними шматочками.

2. З насіння кардамону виберіть зернятка.

3. Лимон промийте. Половину наріжте, з іншої половини треба віджати сік.

4. Нарізаний ківі, кардамон, лимон і лимонний сік перемішайте з цукром. Залиште настоятися протягом години.

5. Справжню масу ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім варимо на середньому вогні протягом 10 хвилин.

6. По закінченню 10 хвилин ставимо наше вариво остигати. Коли маса охолоне, збийте її блендером. Після чого додайте загущувач (пектин, вим'я або інше), знову доведіть до кипіння і поваріть протягом 1-2 хвилинок.

7. Готове повидло з ківі розлийте по простерилизованнимбанкам. Закрийте стерильними кришками. На виході ви отримаєте приблизно 600 мл готового продукту.

Смачного!

  • Ківі - 650 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 250 грам
  • Кардамон (насіння) - 6-8 штук
  • Пектин або вим’я - 50 грам
Про повидлі з ківі слід знати тільки те, що колір у нього не буде соковито-зеленим. Не вірте тому, хто говорить протилежне. Повидло це - досить екзотичне. Я ставлю тільки кілька баночок на випадок, коли хочеться чогось такого, сама не знаю що. І солодкого, і з кислинкою, і колір - незвичайний, і зернятка, які відчуваються на мові.

Отже, візьмемося за підготовку. Щоб приготувати повидло з ківі, необхідно:

1. Ківі очистіть від шкірки. Поріжте довільними шматочками.

2. З насіння кардамону виберіть зернятка.

3. Лимон промийте. Половину наріжте, з іншої половини треба віджати сік.

4. Нарізаний ківі, кардамон, лимон і лимонний сік перемішайте з цукром. Залиште настоятися протягом години.

5. Справжню масу ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім варимо на середньому вогні протягом 10 хвилин.

6. По закінченню 10 хвилин ставимо наше вариво остигати. Коли маса охолоне, збийте її блендером. Після чого додайте загущувач (пектин, вим'я або інше), знову доведіть до кипіння і поваріть протягом 1-2 хвилинок.

7. Готове повидло з ківі розлийте по простерилизованнимбанкам. Закрийте стерильними кришками. На виході ви отримаєте приблизно 600 мл готового продукту.

Смачного!

Схожі рецепти