Плов на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Як же здорово зібратися з друзями або рідними на відкритому повітрі і влаштувати невеликий пікнік! А якщо між справою ще й приготувати смачний плов на вогнищі, тоді вечір точно вдасться на славу.
Я так люблю, коли вся наша велика компанія збирається на природі, і тут вже не важливо яка пора року і погода, в такі моменти це не зможе нам перешкодити добре відпочити. Ну і яке свято може бути без гарної і смачної їжі, і тут в справу вступає чудовий рецепт приготування плову на багатті, який дістався мені від моїх батьків. Інгредієнти тут вельми звичайні, як і в домашньому плові, але головне в цій справі - правильно розрахувати пропорції. А далі, в хорошій компанії і з душевною піснею, все піде як по маслу, оглянутися не встигнете, як аромат вашого смачного плову буде розноситися по всій окрузі. Цей чудовий плов стане чудовим приводів для того, щоб зібрати близьких вам людей всіх разом і влаштувати відмінний вечір з хорошою компанією. Так що починайте обдзвонювати друзів і родичів, а я поки розповім вам, як приготувати плов на вогнищі, так щоб всі залишилися задоволені і ситі.
- Мал - 1 кілограм (тайський пропарений рис)
- Баранина - 1 кілограм (м'ясо і ребра )
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Часник - 3-4 штук
- Перець стручковий - 2-3 штук
- Масло рослинне - 300 грам (замість масла можна використовувати сало)
- Спеції - - За смаком (зіра і барбарису)
- Сіль - - За смаком