Рецепт Плов з баранини на багатті фото

Плов з баранини на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Крупи, Баранина, Мал
На обід, На природу
Гарячі страви, Плов

Цей простий рецепт плову з баранини на багатті нібито створений для весняних або осінніх виїздів на природу! Адже влітку його готувати жарко, а ось для зігріву, Щоб якісно закуски…з'їдається миттю!

Звичайно ж, сам по собі рецепт приготування плову з баранини на багатті досить простий, але в той же час незвичайний, - особисто я раніше на багатті могла робити тільки юшки (шашлики мені, як жінці, зрозуміла справа, ніхто не довірить). А тут натрапила на такий простий рецепт плову з баранини на багатті, - хіба можна було встояти? Так що тепер ми на дачі часто робимо таке блюдо. Аромат приголомшливий, рекомендую!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Мал - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Часник - 2 штуки
  • Масло рослинне - 200 грам
  • Спеції - За смаком
плов з баранини на багатті - фото крок 1
1. Вогонь розводимо десь середній, щоб язики полум'я злегка діставали до казана. Розпалює рослинне масло, і відправимо смажитися баранину.
плов з баранини на багатті - фото крок 2
2. Коли м'ясо покриється скоринкою, - додамо спочатку цибулю (перемішаємо), і через кілька хвилин, - і морквину соломкою.
плов з баранини на багатті - фото крок 3
3. Коли морква стане м'якою, - додамо очищені, але цілі головки часнику, спеції за смаком і заливаємо водою, щоб трохи покривала овочі.
плов з баранини на багатті - фото крок 4
4. Як закипить - додамо рис, не перемішується. Заливаємо водою, щоб покрила рис на два сантиметри зверху. Продовжуємо гасити. Вогонь поступово буде згасати, так і потрібно.
плов з баранини на багатті - фото крок 5
5. Приблизно через 40 хвилин вся вода вже вбереться рисом. Можна перемішати і подавати! Смачного!

Схожі рецепти