Пісний соус бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Бешамель - базовий французький соус на основі вершкового масла, борошна і молока. Застосовується для приготування суфле, лазаньї і каннеллони, а також пасти. Я пропоную приготувати пісну версію соусу бешамель, він легко адаптується без втрати смакових якостей.
Для цього рецепта я використовувала соєве молоко, але його можна замінити на будь-яке інше рослинне. Дуже смачно виходить з мигдальним, горіхові нотки добре поєднуються з пастою. Нижче розповім докладніше, як приготувати пісний соус бешамель.
- Кокосова олія - 50 грам(rafinirovannoe)
- Борошно пшеничне - 2, 5 Ст. Ложки
- Соеве молоко - 450 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Нагрійте в каструлі з товстим дном масло на середньому вогні. Додайте борошно.
Обсмажуйте борошно 3 хвилини до золотистого кольору.
Влийте соєве молоко. Додайте мускатний горіх і сіль.
Постійно заважайте соус віночком до загусання. На це піде буквально пара хвилин.
Пісний соус бешамель готовий, смачного!