Рецепт Пісний соус бешамель фото

Пісний соус бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Соуси, Соус Бешамель

Бешамель - базовий французький соус на основі вершкового масла, борошна і молока. Застосовується для приготування суфле, лазаньї і каннеллони, а також пасти. Я пропоную приготувати пісну версію соусу бешамель, він легко адаптується без втрати смакових якостей.

Для цього рецепта я використовувала соєве молоко, але його можна замінити на будь-яке інше рослинне. Дуже смачно виходить з мигдальним, горіхові нотки добре поєднуються з пастою. Нижче розповім докладніше, як приготувати пісний соус бешамель.

  • Кокосова олія - 50 грам(rafinirovannoe)
  • Борошно пшеничне - 2, 5 Ст. Ложки
  • Соеве молоко - 450 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
пісний соус бешамель - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пісний соус бешамель - фото крок 2
Нагрійте в каструлі з товстим дном масло на середньому вогні. Додайте борошно.
пісний соус бешамель - фото крок 3
Обсмажуйте борошно 3 хвилини до золотистого кольору.
пісний соус бешамель - фото крок 4
Влийте соєве молоко. Додайте мускатний горіх і сіль.
пісний соус бешамель - фото крок 5
Постійно заважайте соус віночком до загусання. На це піде буквально пара хвилин.
пісний соус бешамель - фото крок 6
Пісний соус бешамель готовий, смачного!

Схожі рецепти