Пиріжки по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування грецьких пиріжків з мигдалем, медом і корицею.
Опис приготування:
Борошно просівається, після чого перемішується з содою і розтопленим вершковим маслом. Туди ж вливається апельсиновий сік, після чого замішується тісто, яке розкочується в пласт товщиною близько 0, 5 см. З отриманого «млинця» за допомогою форму виріжте кружечки.
Мигдаль для начинки змішується з медом, корицею і цукровою пудрою. Начинка розкладається на гуртки, а краї тіста змочуються водою і формуються в пиріжки у вигляді вареників.
Пиріжки укладаються на деко, який змащується маслом. Випікати слід при 200 З протягом півгодини, поки пиріжки не стали золотистого кольору. Після готовності посипте випічку цукровою пудрою.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сок апельсинов- 2 штуки
- Вершкове масло - 5.5 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Мигдаль - 2 склянки (для начинки:)
- Цукрова пудра - 5.5 Ст. Ложки
- Мідь - 1 Ст. Ложка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
Мигдаль для начинки змішується з медом, корицею і цукровою пудрою. Начинка розкладається на гуртки, а краї тіста змочуються водою і формуються в пиріжки у вигляді вареників.
Пиріжки укладаються на деко, який змащується маслом. Випікати слід при 200 З протягом півгодини, поки пиріжки не стали золотистого кольору. Після готовності посипте випічку цукровою пудрою.