Рецепт Пілав з баранини в мультиварці фото

Пілав з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви, Плов

Хочу розповісти, як у мене вийшов дуже смачний плов з баранини в мультиварці в домашніх умовах! Зусилля потрібні були мінімальні, а страва вийшла по-справжньому ситним і соковитим. Спробуйте!

Такий, кілька вдосконалений, але все ж класичний рецепт пілава з баранини в мультиварці сподобається всім тим, хто віддає перевагу практичності в готуванні. Тут же, як на мене, все ідеально розраховане, поки обсмажаться овочі, наприклад, як раз встигнете промити рис три або чотири рази (поки вода не стане прозорою). В іншому ж - спробуйте самі приготувати, а я розповім, як зробити пила з баранини в мультиварці!

  • Баранина (з ребер) - 600 грам
  • Мал - 250 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Барбарис - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Перець червоний - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
пілав з баранини в мультиварці - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо шматочками, солимо і перчимо, викладаємо в чашу мультиварки і заливаємо маслом. В режимі "жарка" виставимо 10-15 хвилин.
пілав з баранини в мультиварці - фото крок 2
2. Коли м'ясо вже зарум'яниться, - додамо подрібнені цибулю і моркву, і теж чекаємо, поки зарум'яняться.
пілав з баранини в мультиварці - фото крок 3
3. За цей час якраз встигнете промити дуже добре рис. Всипаємо його в чашу мультиварки, перемішаємо всі інгредієнти.
пілав з баранини в мультиварці - фото крок 4
4. Тепер заливаємо водою і додамо всі спеції. В режимі "гасіння" або "плов" виставимо час на 50 хвилин.
пілав з баранини в мультиварці - фото крок 5
5. Перевіряємо на готовність рису, і можна подавати! Смачного!

Схожі рецепти