Пілав з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як у мене вийшов дуже смачний плов з баранини в мультиварці в домашніх умовах! Зусилля потрібні були мінімальні, а страва вийшла по-справжньому ситним і соковитим. Спробуйте!
Такий, кілька вдосконалений, але все ж класичний рецепт пілава з баранини в мультиварці сподобається всім тим, хто віддає перевагу практичності в готуванні. Тут же, як на мене, все ідеально розраховане, поки обсмажаться овочі, наприклад, як раз встигнете промити рис три або чотири рази (поки вода не стане прозорою). В іншому ж - спробуйте самі приготувати, а я розповім, як зробити пила з баранини в мультиварці!
- Баранина (з ребер) - 600 грам
- Мал - 250 грам
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Барбарис - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Перець червоний - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
1. М'ясо ріжемо шматочками, солимо і перчимо, викладаємо в чашу мультиварки і заливаємо маслом. В режимі "жарка" виставимо 10-15 хвилин.
2. Коли м'ясо вже зарум'яниться, - додамо подрібнені цибулю і моркву, і теж чекаємо, поки зарум'яняться.
3. За цей час якраз встигнете промити дуже добре рис. Всипаємо його в чашу мультиварки, перемішаємо всі інгредієнти.
4. Тепер заливаємо водою і додамо всі спеції. В режимі "гасіння" або "плов" виставимо час на 50 хвилин.
5. Перевіряємо на готовність рису, і можна подавати! Смачного!