Піца «персонал»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Піца "персонал" - це не рецепт, а скоріше спосіб приготування піци. Являє собою закриту піцу, а начинка може бути найрізноманітнішою. Мій рецепт називається"тунно е Чіполла" (з тунцем і цибулею).
Опис приготування:
Піца "персонал" - це не конкретний рецепт, а спосіб приготування закритою піци. Приготувати таким способом можна піцу з самої різною начинкою, але у мене сьогодні дуже цікаве смакове поєднання: вершкового соусу, тунця і червоної цибулі. Приготувати піцу"Стафф" не складніше, ніж звичайну піцу, як це зробити, детально розказано в покроковому рецепті.
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Дріжджі - 10 грам (розчинні, бистродейтсвующіе)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 1 ст. Ложка - для засмажкою, 1 ст. Ложка - для сбризгіванія начинки перед випічкою)
- Тунець - 1 банку (консервований)
- Лук червоний - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Вершки - 150 грам (жирні, сільські)
- Орегано - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
У теплій воді розчиніть сіль, цукор, влийте 2 ст. Ложки оливкової олії.
Дріжджі всипте до борошна, розмішайте.
Додайте борошно з дріжджами до води, замісіть тісто, можна вимісити руками або міксером, накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.
Червоний цибулю наріжте півкільцями, обсмажте в оливковій олії до карамелізації.
Сир натріть на тертці.
Змішайте вершки з тертим сиром, додайте орегано.
Розділіть тісто на дві нерівні частини.
Розкачайте більшу частину, викладіть на лист для випічки.
На тісто нанесіть сирно-вершковий соус, викладіть обсмажену цибулю.
Викладіть шматочки тунця, збризніть оливковим маслом.
Розкачайте тонко другу частину тесту, викладіть на піцу.
Защипніть краю піци, зверху зробіть виделкою проколи, випікайте при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.
Подавайте піцу"Стафф" гарячої.
Жаль, що фотографія не може передати смак і аромат цієї піци, вона просто незрівнянна!