Перепелиця в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна, апетитна і ароматна перепілка в духовці в домашніх умовах з часником, зеленню та спеціями - прекрасний варіант гарячого страви на святковий стіл. Ідеальна для Нового року.
Я хочу запропонувати вам дуже простий рецепт, як приготувати перепілку в духовці з мінімумом інгредієнтів. Крім часнику і зелені начинити пташку можна також овочами за смаком, наприклад. М'ясо виходить дуже ніжним і смачним, а подавати до столу його можна з улюбленим гарніром або соусом.
- Перепелиця - 5-6 штук
- Вершкове масло - 100 грам
- Голівка часнику - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Мед - 1-2 чайних ложок
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
1. Ось такі основні інгредієнти вам будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт перепілки в духовці на вашій кухні.
2. Зелень (в даному випадку це цибуля, але ви можете взяти будь-яку, яка вам до душі) вимийте і подрібніть.
3. Часник очистіть і подрібніть.
4. З'єднайте всі в глибокій мисочці.
5. Додайте мед і вершкове масло.
6. Сіль, перець і за бажанням інші спеції. Все як слід перемішайте.
7. Пташок вимийте, обсушити. Приправити сіллю і poperčite. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії і при бажанні додайте трохи меду.
8. Наповніть пташок зеленню зі спеціями.
9. Викладіть на деко, змащений маслом, і відправте в розігріту духовку хвилин на 30-40.
10. Ось і весь секрет, як приготувати перепілку в духовці. Можна відразу подавати страву до столу.
Смачного!
Смачного!