Рецепт Перепелиця в духовці фото

Перепелиця в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Перепелиця
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Дуже ніжна, апетитна і ароматна перепілка в духовці в домашніх умовах з часником, зеленню та спеціями - прекрасний варіант гарячого страви на святковий стіл. Ідеальна для Нового року.

Опис приготування:

Я хочу запропонувати вам дуже простий рецепт, як приготувати перепілку в духовці з мінімумом інгредієнтів. Крім часнику і зелені начинити пташку можна також овочами за смаком, наприклад. М'ясо виходить дуже ніжним і смачним, а подавати до столу його можна з улюбленим гарніром або соусом.

  • Перепелиця - 5-6 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мед - 1-2 чайних ложок
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
перепелиця в духовці - фото крок 1
1. Ось такі основні інгредієнти вам будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт перепілки в духовці на вашій кухні.
перепелиця в духовці - фото крок 2
2. Зелень (в даному випадку це цибуля, але ви можете взяти будь-яку, яка вам до душі) вимийте і подрібніть.
перепелиця в духовці - фото крок 3
3. Часник очистіть і подрібніть.
перепелиця в духовці - фото крок 4
4. З'єднайте всі в глибокій мисочці.
перепелиця в духовці - фото крок 5
5. Додайте мед і вершкове масло.
перепелиця в духовці - фото крок 6
6. Сіль, перець і за бажанням інші спеції. Все як слід перемішайте.
перепелиця в духовці - фото крок 7
7. Пташок вимийте, обсушити. Приправити сіллю і poperčite. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії і при бажанні додайте трохи меду.
перепелиця в духовці - фото крок 8
8. Наповніть пташок зеленню зі спеціями.
перепелиця в духовці - фото крок 9
9. Викладіть на деко, змащений маслом, і відправте в розігріту духовку хвилин на 30-40.
перепелиця в духовці - фото крок 10
10. Ось і весь секрет, як приготувати перепілку в духовці. Можна відразу подавати страву до столу.
Смачного!

Схожі рецепти