Рецепт Пельмені у фритюрі фото

Пельмені у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

"Геть всі дієти і страви для схуднення! & Quot; , - каже мій чоловік і просить зробити йому на вечерю щось ситніше, пожирнее і по-чоловічому смачне з м'ясом або фаршем. Ну, я і зробила. І вам пропоную!

Опис приготування:

Тепер і з вами поділюся тим, як приготувати пельмені у фритюрі. Це японське блюдо дуже сподобається чоловікам і ідеально підійде для вечірніх посиденьок. Можна наробити велику тарілку на всіх гостей і весело їх намагатися їсти паличками. Подайте до пельменів кілька соусів, щоб ще більше поліпшити їхній смак.

  • Борошно - 400 грам
  • Фарш - 600 грам
  • Білокачанна капуста - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон курячий - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Зелень сушена - За смаком
пельмені у фритюрі - фото крок 1
Приготуйте тісто. Змішайте масло, вода і мука. Замішайте тісто. Залиште його на 40 хвилин в холодильнику.
пельмені у фритюрі - фото крок 2
Капусту помийте і дрібно наріжте. Лук почистіть і подрібніть. Змішайте дані овочі з фаршем, соєвим соусом, спеціями, перцем і бульйоном.
пельмені у фритюрі - фото крок 3
Тісто розкачати в джгут, наріжте порціями, кожну з яких потім розкачайте в коржик. Посередині викладіть ложку фаршу.
пельмені у фритюрі - фото крок 4
Заліпіть вироби і розігрійте досить велика кількість масла у фритюрі.
пельмені у фритюрі - фото крок 5
Смажте пельмені по 3 хвилини з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти