Рецепт Пельмені «сердечка» фото

Пельмені «сердечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Напередодні дня святого Валентина хочу запропонувати рецепт для чоловіків - романтичні пельмені "сердечки" . Ніби як і романтика, і ситне блюдо. Приготуйте для своєї другої половинки!

Пропоную приготувати усіма нами улюблене блюдо в цікавій подачі. Рожевий колір романтичному страві додає невелику кількість томатної пасти, але не тільки колір, а ще і цікавий томатний присмак. Фарш можна брати будь-який, у мене свинячо-яловичий. Подавайте такі пельмені з різними соусами, наприклад, майонезом або сметаною - це на ваш смак, але обов'язково гарячими прямо з печі. Смачного!

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 120 грам
  • Паприка - 0.5 чайних ложки
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Фарш - 500 грам
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Часник сушений - 0.5 чайних ложки
  • Сир м'який - 100 грам
пельмені
Борошно просійте, додайте дрібку солі.
пельмені
Влийте воду, додайте томатну пасту і паприку.
пельмені
Замісити тісто, воно повинно вийде ніжно-рожевого кольору. Загорніть в плівку і залиште при кімнатній температурі хвилин на 20.
пельмені
У фарш додайте спеції і м'який сир. Перемішайте все до однорідності.
пельмені
Коли тісто відпочине, відокремте від нього третю частину і розкачайте в пласт товщиною 0.5 см.
пельмені
За допомогою стаканчика зробіть з тіста кружечки.
пельмені
У кожен гурток вкладіть фарш і защипніть краю. Сформуйте сердечко, трохи загнув серединку пельмені.
пельмені
Зліпити таким чином все пельмені і викладіть на поверхню, посипану борошном.
пельмені
Відваріть пельмені в підсоленій киплячій воді протягом 5-10 хвилин, після того, як вони спливуть. Додайте вершкове масло і подавайте до столу.

Схожі рецепти