Пельмені на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Складно зустріти людину, яка б не любила ароматні і тануть у роті пельмені. А якщо приготувати пельмені на мангалі? Рецепт до неподобства простий, а інгредієнти можна купити в будь-якому магазині!
Пельмені, смажені на мангалі виходять соковитими, рум'яними і дуже смачними. Можна придбати вже готові пельмені в магазині або приготувати їх заздалегідь самостійно в домашніх умовах. Пельмені перед маринуванням не розморожувати! буде смачно! Спробуйте!
- Пельмені - 500 грам
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Кетчуп - 1, 5 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Пельмені (заморожені) перекладіть в глибоку миску.
Додайте за смаком сіль, перець, гірчицю, майонез, кетчуп і рослинне масло.
Перемішайте і залиште пельмені на деякий час для маринування при кімнатній температурі.
Як тільки пельмені підтануть, викладіть їх рівним шаром на решітку.
Смажте пельмені на мангалі до готовності. Під час смаження пельмені необхідно перевернути один раз, щоб вони підрум'янилися з усіх боків.
Готові пельмені подавайте гарячими з улюбленими соусами. Смачного!