Рецепт Печериці зі свининою в духовці фото

Печериці зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті я покажу вам, як приготувати шампіньйони зі свининою в духовці. Це дуже соковите друга страва, яке іедально поєднується з гарнірами з овочів, всіляких круп і бобових.

Така свинина під "шубкою" з грибів, сметани та цибулі виходить дуже ніжною і ароматною. З огляду на, що блюдо готується в фользі, м'ясо залишається м'яким і добре растушівается. Але фольга знімається за 10 хвилин до готовності, щоб сир встиг схопитися апетитною золотистою скоринкою.

  • Свинина - 600 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
печериці зі свининою в духовці - фото крок 1
Перш за все потрібно відчистити гриби і нарізати їх некупуно. Таким же чином нарізаємо цибулю і смажимо його з грибами на рослинній олії.
печериці зі свининою в духовці - фото крок 2
Сясо моєму і просушуємо. Ріжемо його на не надто великі шматочки і укладаємо в форму для запікання, змащену злегка рослинним маслом. Присипаємо м'ясо сіллю і перцем.
печериці зі свининою в духовці - фото крок 3
Гриби і цибулю змішуємо зі сметаною і посіченою петрушкою. Покриваємо цією сумішшю шматочки м'яса. А зверху присипаємо все натертим сиром.
печериці зі свининою в духовці - фото крок 4
Відправляємо блюдо в духовку, накривши його фольгою, з 40 хвилин при 180 градусах. Для 5-10 хвилин до готовності знімаємо фольгу. Подаємо з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти