Омлет з перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з перцем і помідорами виходить насиченим і смачним. Блюдо готується з яєць і молока, збитого з сіллю. В якості начинки - помідори, перець. Зверху омлет присипають тертим сиром і зеленню.
Приготуємо омлет з перцем і помідорами в домашніх умовах. Для омлету рекомендую використовувати сир "пармезан", хоча можна також скористатися звичайним твердим сиром, тертим на дрібній тертці. Омлет подається до столу в гарячому вигляді, присипаний зеленню і сиром. Хай щастить!
- Яйце - 3 штуки
- Помідори - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сир твердий - 50 грам
Збиваємо яйця з молоком і сіллю.
Розігріваємо на сковороді олію, зливаємо яєчну суміш. Вогонь мінімальний.
Зверху кладемо подрібнену зелень.
Коли омлет прихопився знизу, додаємо порізаний кубиками помідор і перець. roza_ker 3-4 хвилини під кришкою.
Присипаємо тертим сиром.
Коли сир трохи розплавиться, складаємо омлет навпіл і обсмажуємо з однієї й іншої сторони по кілька хвилин.
Смачного!