Фарш з перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, нескладне і швидке в приготуванні блюдо. Те, що треба, якщо немає бажання витрачати багато часу на приготування. Як гарнір можна подати рис або пасту.
Що може бути універсальніше, ніж простий рецепт страви з фаршу з перцем і помідорами? соковита, ароматна і смачна підлива, яка стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, а головне - заощадить ваш час і голодним нікого не залишить; )
- Фарш - 500 грам (будь-який)
- Помідори - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 150 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
У глибоку змащену маслом сковороду викладаємо дрібно порізані цибулю і часник. Обсмажуємо до золотистого кольору.
До цибулі та часнику додаємо фарш, добре перемішуємо, щоб не було грудок.
Коли сік випарується, додаємо до фаршу томатну пасту, перемішуємо.
Помідори обшпарюємо, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібними кубиками.
Поки готується фарш, перці розрізаємо вздовж, чистим, промиваємо, ставимо в духовку на 10 хвилин при температурі 150 градусів. Дістаємо з духовки, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібними кубиками.
Додаємо до нашого фаршу помідори з перцем, трохи води, перемішуємо, накриваємо кришкою, чекаємо, поки суміш не закипить. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися 5-10 хвилин, щоб перець став м'яким.
Як гарнір я отварила спагетті:) Смачного!