Фарш з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з помідорами - легке в приготуванні блюдо, яке підійде до макаронів, картопляного пюре або каші. Універсальна добавка-соус смачна і ароматна. Варто спробувати!
Поки вариться каша або макарони, швидко приготуємо фарш з помідорами. Всього півгодини - і у вас готове смачне гаряче блюдо. Не забудьте додати улюблені спеції. Готуйте з задоволенням!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Помідори - 2-3 штук
Натріть моркву на крупній тертці, поріжте дрібно цибулю. Розігрійте масло в сковороді з сухим розмарином. Обсмажте овочі до м'якості.
Додайте фарш, перемішайте його і злегка обсмажте.
Подрібніть помідори в блендері, викладіть томатну масу до фаршу. Додайте за смаком сіль і цукор, перемішайте. Закрийте кришкою і тушкуйте 10-15 хвилин.
Фарш з помідорами готовий!