Фарш з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з болгарським перцем - швидке блюдо для ледачих і тих, хто поспішає. Дуже добре поєднується з пастою. Блюдо готується протягом 15 хвилин. Фарш з болгарським перцем вгамує голод і наповнить енергією.
Після робочого дня займатися цим не хочеться, особливо якщо вона забирає багато часу. Але є прості і смачні страви швидкого приготування. До таких належить фарш з болгарським перцем. Приготувати це блюдо зможе будь-хто і воно обов'язково вийде.
Отже, як приготувати фарш з болгарським перцем?
1. Готовий фарш (яловичий, свинячий або суміш) змішайте зі спеціями - сіллю, перцем та іншими улюбленими приправами для м'яса. Що стосується фаршу, то раджу змішати яловичий зі свинячим. Бажано, щоб свинячий був з жировим прошарком. Тоді м'ясо не буде сухим.
2. Болгарський перець промийте, виріжте насіннєву коробочку і плодоніжки. Наріжте короткими смужками.
3. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
4. У сковороду влийте рослинного масла і поставте на середній вогонь, нагрійте.
5. Викладіть фарш в сковороду і смажте, помішуючи дерев'яною лопаткою.
6. Через кілька хвилин, коли фарш з рожевого перетвориться в коричневий, додайте болгарський перець. Потім додайте томатну пасту. Перемішайте. Понизьте вогонь і обсмажуйте ще протягом 8-10 хвилин. Періодично помішуйте. Спробуйте і, якщо треба, сіль або poperčite.
Подавайте фарш з болгарським перцем з пастою або картопляним пюре.
Смачного!
- Фарш - 600-700 грам
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 3-4 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції для м'яса - - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Отже, як приготувати фарш з болгарським перцем?
1. Готовий фарш (яловичий, свинячий або суміш) змішайте зі спеціями - сіллю, перцем та іншими улюбленими приправами для м'яса. Що стосується фаршу, то раджу змішати яловичий зі свинячим. Бажано, щоб свинячий був з жировим прошарком. Тоді м'ясо не буде сухим.
2. Болгарський перець промийте, виріжте насіннєву коробочку і плодоніжки. Наріжте короткими смужками.
3. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
4. У сковороду влийте рослинного масла і поставте на середній вогонь, нагрійте.
5. Викладіть фарш в сковороду і смажте, помішуючи дерев'яною лопаткою.
6. Через кілька хвилин, коли фарш з рожевого перетвориться в коричневий, додайте болгарський перець. Потім додайте томатну пасту. Перемішайте. Понизьте вогонь і обсмажуйте ще протягом 8-10 хвилин. Періодично помішуйте. Спробуйте і, якщо треба, сіль або poperčite.
Подавайте фарш з болгарським перцем з пастою або картопляним пюре.
Смачного!