Омлет з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Омлет з болгарським перцем нам регулярно подавали на сніданок в одному санаторії, вірніше він завжди був на шведському столі. Рада, що спробувала його в один з перших днів! Тепер часто роблю його будинку.
Омлет з болгарським перцем можна готувати в мультиварці або на плиті в сковороді під кришкою. Омлет з болгарським перцем дуже ситний, легкий і смачний, так як перець злегка обсмажений. Він якраз дає свій аромат і стає м'яким. Крім того перець містить вітаміни А, З, До, B6, B12, натрій, магній, кальцій, калій, цинк, фосфор, фолієву кислоту. Так що омлет з болгарським перцем не тільки смачний, але і корисний.
- Яйця - 6 грам
- Перець - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком

З помідор зняти шкірку і порізати брусочками.

Помідори обсмажити на розігрітій олії.

Перецьь очистити від насіння.

Порізати перець дрібними шматочками.

Додати перець до помідорів і згасити хвилин 5-7.

Додати дрібно нарізану зелену цибулю.

Яйця збити з сіллю і перцем.

Яйця влити до овочів і поставити запікати в духовку при 180 градусах.

Омлет готовий! Смачного!