Омлет в пакеті
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати омлет в пакеті, я детально розповім. Незважаючи на те, що готується він на воді 30 хвилин, очікування виправдовують результат! Перевага такого блюда - відсутність масла.
Перевага такого омлету в тому, що він не смажиться і готується без додавання масла. В результаті він виходить дуже пишним і ніжним. За смаком в омлет можна додати будь-які інгредієнти. Наприклад, сир (як в даному рецепті) або овочі. Зелень теж буде непоганий добавкою.
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для приготування такого омлету нам знадобляться пакети для запікання. Отже, для початку збиваємо яйця з сіллю, поки маса не збільшитися в 3 рази.
2. Вливаємо молоко і продовжуємо збивати. Краще це зробити міксером.
3. Натираємо сир на середній терці. Сир краще брати солоний по типу "голландського" або "російського" .
4. Виливаємо омлет в пакет для запікання (заздалегідь зав'яжіть його з одного боку, а після - з іншого), додаємо сир і зав'язуємо пакет.
5. Кип'ятимо воду і в окріп опускаємо пакет. На середньому вогні варите омлет 25-30 хвилин в киплячій воді.
6. От і все, наш омлет в пакеті готовий! За смаком можна додати зелень, шпинат, ковбасу або кольорову капусту. Для 30 хвилин разом з омлетом всі ці добавки відмінно приготуються.