Рецепт Варена омлет в пакеті фото

Варена омлет в пакеті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На сніданок
Омлет

Шукайте максимально смачні і корисні варіанти улюблених страв? Тоді зверніть увагу на рецепт приготування вареного омлет в пакеті. Це ідеальний варіант для тих, хто стежить за вагою.

Дивовижно, але варений омлет в пакеті в домашніх умовах виходить нічим не гірше за свого смаженого аналога. М'який і соковитий, але при цьому приготований без краплі олії або жиру. Такий омлет ідеально підійде для дитячого сніданку.


  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 50 мілілітрів
варена омлет в пакеті - фото крок 1
1. Для початку необхідно вбити в невелику мисочку яйця. Якщо яйця великі, то на одну порцію можна взяти і 2 яйця. Паралельно налити в каструльку воду і поставити на вогонь.
варена омлет в пакеті - фото крок 2
2. За допомогою віночка або міксера почати збивати яйця до появи пінки. Рецепт приготування вареного омлету в пакеті на етапі підготовки не відрізняється від класичного варіанту. Додати в процесі дрібку солі. При бажанні можна додати улюблені спеції, ароматні трави або свіжу зелень.
варена омлет в пакеті - фото крок 3
3. Додати трохи молока і збити яєчну масу так, щоб вона трохи збільшилася в обсязі. Такий омлет можна також зробити з начинкою, додавши до яєць подрібнену відварну курочку, дрібно нарізані овочі або інші добавки до смаку.
варена омлет в пакеті - фото крок 4
4. Тепер необхідно підготувати звичайний поліетиленовий пакет або рукав для запікання. Акуратно перелити яєчну масу в нього і щільно закріпити верх. Краї повинна бути скріплені добре, щоб в процесі варіння омлет не витік.
варена омлет в пакеті - фото крок 5
5. Коли вода закипіла, пакет з омлетом опустити в каструлю. Варена омлет в пакеті в домашніх умовах буде готовий через 20-25 хвилин.
варена омлет в пакеті - фото крок 6
6. Пакет акуратно розрізати і викласти омлет на тарілку. Незважаючи на химерну форму, такий омлет прекрасно можна порізати ножем на порційні шматочки і подавати до столу, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти