Рецепт Язик яловичий в духовці фото

Язик яловичий в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Яловичий язик
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите запікати м'ясо в духовці, то спробуйте зробити це з яловичим мовою. Це відмінна альтернатива яловичині або свинині. Мова виходить неймовірно ніжним, м'яким і соковитим. Спробуйте!

Опис приготування:

Яловичий язик - дуже ніжний і смачний продукт. Тому важливо його правильно приготувати. Кращим способом стане духовка, в якій язик можна запекти з ароматними травами і овочами. Щоб дізнатися, як приготувати яловичий язик в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Яловичий язик - 600 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • В'ялені томати - 3-4 штук
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Чебрець - 2 штуки (гілочки)
мова яловичий в духовці - фото крок 1
Мова вимийте і висушіть. Всі овочі також помийте, чистий. Перець наріжте соломкою, зубчики часнику залиште цілими або розрізати на дві частини. Зробіть в мові глибокі розрізи ножем і начините їх часником, перцем, томатами.
мова яловичий в духовці - фото крок 2
Викладіть в деко або форму для запікання складену в кілька разів фольгу. Потім змастіть її рослинним маслом і покладіть на фольгу язик. На нього викладіть гілочки чебрецю, присипте чорним перцем і полийте олією.
мова яловичий в духовці - фото крок 3
Мова загорніть у фольгу якомога щільніше. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї язик і запікайте півтори години.
мова яловичий в духовці - фото крок 4
Готовий язик наріжте гострим ножем на скибочки, викладіть на тарілку, полийте ще раз оливковою олією, присипте сіллю і подавайте до столу, прикрасивши гілочками розмарину або чебрецю.

Схожі рецепти