Рецепт Морський окунь в паніровці фото

Морський окунь в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Одне з найпростіших блюд, яке можна приготувати з рибного філе - жарка в паніровці. Готується все дуже просто, а головне швидко. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

У складі є гострота, яка поєднується з м'яким смаком філе. На гарнір підходить картопляне пюре або рис. Риба знайома багатьом до смаку і добре виглядає під час сімейної вечері.

  • Філе морського окуня - 2 штуки (близько 340 г)
  • Хлібні крихти - 150 грам
  • Часник гранульований - 0, 25 чайних ложки
  • Чилі порошок - 0, 25 чайних ложки
  • Паприка - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
морський окунь в паніровці - фото крок 1
Змішайте всі спеції і з'єднайте з хлібними крихтами.
морський окунь в паніровці - фото крок 2
Обваляйте рибне філе в паніровці.
морський окунь в паніровці - фото крок 3
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому окуня з обох сторін по 3 хвилини. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти