Морський окунь в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найпростіших блюд, яке можна приготувати з рибного філе - жарка в паніровці. Готується все дуже просто, а головне швидко. Обов'язково спробуйте!
У складі є гострота, яка поєднується з м'яким смаком філе. На гарнір підходить картопляне пюре або рис. Риба знайома багатьом до смаку і добре виглядає під час сімейної вечері.
- Філе морського окуня - 2 штуки (близько 340 г)
- Хлібні крихти - 150 грам
- Часник гранульований - 0, 25 чайних ложки
- Чилі порошок - 0, 25 чайних ложки
- Паприка - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Змішайте всі спеції і з'єднайте з хлібними крихтами.
Обваляйте рибне філе в паніровці.
У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому окуня з обох сторін по 3 хвилини. Все готово! Смачного!