Рецепт Морква фото

Морква
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , Корисний обід
Салати , Гостре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Морква - це морква по-корейськи. Рецепт, про який я розповім, дізналася від друзів гостювали в Кореї. Адже там у кожного корейця свій фірязикай рецепт. Обов'язково приготуйте цю пікантну закуску.

Опис приготування:

Закуска готується швидко. Найскладніше - це очікування. Якщо ви не любите коріандр, не додавайте, але іншими спеціями не замінюйте. Залиште тільки чорний і червоний перець.

  • Морква - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (середнього розміру)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки (мелений)
  • Перець червоний - 1/4 чайних ложки (гострий)
  • Koriandr - 1/4 чайних ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вода - 25 мілілітрів (кип'ячена)
  • Сіль - 1/4 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1/4 Ст. Ложки
морква - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
морква - фото крок 2
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
морква - фото крок 3
Часник подрібніть (ступінь подрібнення за бажанням). Лук наріжте великими пір'ям. Koriandr rastolkite.
морква - фото крок 4
У сотейнику розігрійте масло, опустіть цибулю, зменшіть вогонь.
морква - фото крок 5
Обсмажте цибулю до потемніння.
морква - фото крок 6
До моркви додайте перець чорний, червоний, часник, koriandr.
морква - фото крок 7
У воді розчиніть сіль і оцет. Вилийте в морква.
морква - фото крок 8
З масла дістаньте лук. Доведіть до кипіння і вилийте на моркву. Намагайтеся потрапляти на спеції. Добре перемішайте.
морква - фото крок 9
Зверху поставте гніт і приберіть на 8-10 годин в холодильник.
морква - фото крок 10
По закінченню часу, дістаньте морква, перемішайте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти