Морква
(покроковий рецепт з фото)
Морква - це морква по-корейськи. Рецепт, про який я розповім, дізналася від друзів гостювали в Кореї. Адже там у кожного корейця свій фірязикай рецепт. Обов'язково приготуйте цю пікантну закуску.
Закуска готується швидко. Найскладніше - це очікування. Якщо ви не любите коріандр, не додавайте, але іншими спеціями не замінюйте. Залиште тільки чорний і червоний перець.
- Морква - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (середнього розміру)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Перець червоний - 1/4 чайних ложки (гострий)
- Koriandr - 1/4 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вода - 25 мілілітрів (кип'ячена)
- Сіль - 1/4 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1/4 Ст. Ложки

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Моркву натріть на тертці для корейської моркви.

Часник подрібніть (ступінь подрібнення за бажанням). Лук наріжте великими пір'ям. Koriandr rastolkite.

У сотейнику розігрійте масло, опустіть цибулю, зменшіть вогонь.

Обсмажте цибулю до потемніння.

До моркви додайте перець чорний, червоний, часник, koriandr.

У воді розчиніть сіль і оцет. Вилийте в морква.

З масла дістаньте лук. Доведіть до кипіння і вилийте на моркву. Намагайтеся потрапляти на спеції. Добре перемішайте.

Зверху поставте гніт і приберіть на 8-10 годин в холодильник.

По закінченню часу, дістаньте морква, перемішайте і подавайте до столу. Смачного!