Рецепт Морква з грибами фото

Морква з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Легке, смачне і дуже корисне блюдо з моркви підійде любителям вегетаріанської їжі, а також тим, хто дотримується посту або стежить за фігурою.

Опис приготування:

Простий рецепт приготування моркви з грибами стане відмінною підмогою для тих, хто мріє скинути пару зайвих кілограмів. Морква, погашені з грибами, набуває м'який, насичений смак і приємну консистенцію. Блюдо це може бути як недорогим корисним гарніром, так і легким дієтичним самостійною стравою - вирішувати вам. Читайте рецепт моркви з грибами з фото!

  • Морква - 500 грам
  • Часник - 2 часточки
  • Гриби - 300 грам (беріть будь-які гриби, які вам подобаються - печериці, лисички або лісові гриби)
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 5 грам
морква з грибами - фото крок 1
Морква поріжте тонкою соломкою, складіть у каструлю і поставте на повільний вогонь. Морква - досить соковитий овоч, але нагрівати її все-таки потрібно поступово, щоб вона не пригоріла.
морква з грибами - фото крок 2
Через 15 хвилин відкрийте кришку і додайте в каструлю дрібно порізані гриби, видавлений часник, спеції, сіль і пару ложок рослинного масла.
морква з грибами - фото крок 3
Гасіть овочі ще 10-15 хвилин під закритою кришкою, а потім посипте свіжою зеленню.
морква з грибами - фото крок 4
Морква з грибами готова. Смачного!

Схожі рецепти