Рецепт Морква з грибами фото

Морква з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви

Легке, смачне і дуже корисне блюдо з моркви підійде любителям вегетаріанської їжі, а також тим, хто дотримується посту або стежить за фігурою.

Простий рецепт приготування моркви з грибами стане відмінною підмогою для тих, хто мріє скинути пару зайвих кілограмів. Морква, погашені з грибами, набуває м'який, насичений смак і приємну консистенцію. Блюдо це може бути як недорогим корисним гарніром, так і легким дієтичним самостійною стравою - вирішувати вам. Читайте рецепт моркви з грибами з фото!

  • Морква - 500 грам
  • Часник - 2 часточки
  • Гриби - 300 грам (беріть будь-які гриби, які вам подобаються - печериці, лисички або лісові гриби)
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 5 грам
морква з грибами - фото крок 1
Морква поріжте тонкою соломкою, складіть у каструлю і поставте на повільний вогонь. Морква - досить соковитий овоч, але нагрівати її все-таки потрібно поступово, щоб вона не пригоріла.
морква з грибами - фото крок 2
Через 15 хвилин відкрийте кришку і додайте в каструлю дрібно порізані гриби, видавлений часник, спеції, сіль і пару ложок рослинного масла.
морква з грибами - фото крок 3
Гасіть овочі ще 10-15 хвилин під закритою кришкою, а потім посипте свіжою зеленню.
морква з грибами - фото крок 4
Морква з грибами готова. Смачного!

Схожі рецепти