Морква з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Легке, смачне і дуже корисне блюдо з моркви підійде любителям вегетаріанської їжі, а також тим, хто дотримується посту або стежить за фігурою.
Простий рецепт приготування моркви з грибами стане відмінною підмогою для тих, хто мріє скинути пару зайвих кілограмів. Морква, погашені з грибами, набуває м'який, насичений смак і приємну консистенцію. Блюдо це може бути як недорогим корисним гарніром, так і легким дієтичним самостійною стравою - вирішувати вам. Читайте рецепт моркви з грибами з фото!
- Морква - 500 грам
- Часник - 2 часточки
- Гриби - 300 грам (беріть будь-які гриби, які вам подобаються - печериці, лисички або лісові гриби)
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Петрушка - 5 грам
Морква поріжте тонкою соломкою, складіть у каструлю і поставте на повільний вогонь. Морква - досить соковитий овоч, але нагрівати її все-таки потрібно поступово, щоб вона не пригоріла.
Через 15 хвилин відкрийте кришку і додайте в каструлю дрібно порізані гриби, видавлений часник, спеції, сіль і пару ложок рослинного масла.
Гасіть овочі ще 10-15 хвилин під закритою кришкою, а потім посипте свіжою зеленню.
Морква з грибами готова. Смачного!